Somogyi Zoltán is támogatja a keleti vakcinák használatát

2021. március 29. 12:01

Somogyi Zoltán szociológus, politikai elemző a Facebook-oldalán állt ki a kormány keleti vakcinákat is beszerző politikája mellett.

2021. március 29. 12:01
null

„Amiért elismerés jár, azt is el kell mondani:Orbán Viktor és kormánya jól vette észre az unió lassúságát és helyesen döntött az orosz és a kínai vakcina behozatalával kapcsolatban. Amikor így döntöttek, én még ezt biztosan nem láttam helyesnek, sőt kifejezetten idegesített az az erőszak, ahogy ezt végigtolták, de mára egyértelművé vált, hogy jó döntés született” – írta ki a Facebookra Somogyi Zoltán baloldali szociológus, ezzel kiállva a kormány keleti vakcinákat beszerző különuitas politikája mellett. 

A Facebook-bejegyzés alatti kommentek hangneme megoszlik: több ellenzéki számon kéri az elemzőt azért, mert kibeszél a Gyurcsány Ferenc által diktált vakcina és oltásellenes hangulatkeltésből. Legutóbb a baloldali önkormányzatok, Gyurcsány Ferenc kezdeményezésére, arra kérték a kormányt, hogy ne küldjenek a kínai és orosz vakcinákból, más kommentelők azonban elismerik Somogyi Zoltán józanságát.

Fotó: Digi Sport

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polnemkor
2021. március 29. 16:18
Aki a CNN hazugsággyár logóját teszi ki óriásiban a fb borítójára bemutatkozásként.
Búvár Kund
2021. március 29. 13:37
Pedig már aludni sem tudtam, annyira foglalkoztatott ez a kérdés, hogy Somogyi Zoltán támogatja-e a keleti vakcinákat? Ettőll tettem függővé a beadatásukat magamnak. XD
zakar zoltán béla
2021. március 29. 13:34
herényi dávidot már nem
chimboak
2021. március 29. 12:58
Szentté azért még nem kéne avatni ezt a szép embert. Lassan fordul a hajó, el kell kezdeni korrigálni. Hogy mire szalagcím lesz a gyors nyitás, már lehessen tolni az "igen, de" dumát - drágán vettük, stb - lásd fent.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!