Hollywoodi sztárok gyűrűjében iktatják be Joe Bident és Kamala Harrist

2021. január 13. 22:35

A gigantikus showműsor házigazdája Tom Hanks lesz, de részt vesz rajta Justin Timberlake és Jon Bon Jovi is.

2021. január 13. 22:35
null

Tom Hanks lesz a házigazdája annak a varietéműsornak, mely Joe Biden és Kamala Harris január 20-iki beiktatási ünnepségét kíséri. Az USA 46. elnöke és 49. alelnöke tiszteletére az a Ricky Kirshner, Emmy-díjas televíziós producer rendezi a 90 perces show-t, aki majd két évtizeden át volt felelős a Super Bowl félidős műsoraiért. A látványorgia része lesz Justin Timberlake, Demi Lovato, Ant Clemons és a neves demokrata-támogató Jon Bon Jovi is fellép a műsorban. További nagy neveket várhatóan a következő napokban jelentenek majd be.

Az „America United” azaz „Egyesült Amerika” címre keresztelt show-t több országos hálózaton fogják vetíteni helyi idő szerint 20:30-as kezdettel. Az ABC, az NBC, a CBS, az MSNBC és a CNN is élőben adja a nagyszabású műsort. 

A műsor résztvevői, Timberlake, Lovato, Clemons és Bon Jovi korábban már kivették részüket a demokraták kampányaiból az elmúlt években. A „We are One” esemény 2019-ben Barack Obama elnöki beavatásának 10. évfordulójáról emlékezett meg a fenti sztárok részvételével. A kétszeres Oscar-díjas, az Elnöki Szabadságérem kitüntetettje, Tom Hanks többször is kampányolt Joe Biden mellett, komoly összegekkel támogatva a demokrata jelölt kampányát.

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konfucius
2021. január 14. 11:44
Nagyon helyes, legalább lehet tudni, ki hol áll, és ezen infó alapján lehet megfelelő döntést hozni arról, hogy érdekel-e a az illető további közreműködésével készült film, műsor, stb. Ez egyelőre nyilván nem zavarja őket, hiszen anyagilag a fele társadalom is el tudja tartani őket. Hosszabb távon viszont érdekes helyzetekhet vezethet, ha a világ egyik fele nem,esik hasra egyik "sztár" előtt sem, mert azt sem tudja, ki fia-borja az illető balos nyalonc.
I am being lied to
2021. január 14. 11:40
Varieté fogalma: "Átmenet a cirkusz és a kabaré között".
patópál
2021. január 14. 11:35
"Az America United azaz Egyesült Amerika címre keresztelt show-t több országos hálózaton fogják vetíteni helyi idő szerint 20:30-as kezdettel." Hát, ha egy kis propagandától nem egyesül Amerika, akkor semmitől.
zakar zoltán béla
2021. január 14. 11:15
Giccs
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!