Az Indextől felállt Miklósi Gábor, ám a Telexhez nem vették fel

2020. szeptember 19. 10:32

Az Index korábbi újságírója arról vált híressé, hogy a Puskás Aréna nyitómeccsén az Ismerős Arcok Nélküled című dalára nem állt fel.

2020. szeptember 19. 10:32
null

Miklósi Gábor szintén felállt a nyár közepén az Indextől Dull Szabolcs volt főszerkesztővel távozó stáb jelentős részével együtt. A felmondott indexesek nemrég jelentették be, hogy Telex néven új, független, közösségi finanszírozású portált indítanak, melyhez kiadót is csináltak Van Másik Kft. néven. A PestiSrácok.hu értesült arról, hogy Miklósi Gábor lehetséges, hogy nem került felvételre a Telex stábjába. Az online portál értesüléseit az újságíró megerősítette, ám az okokról nem akart beszélni.

Miklósi akkor válhatott országszerte ismertté, amikor véleménycikket írt az Indexbe, azzal kapcsolatban, hogy miért nem látta értelmét, hogy a Puskás Arénában felálljon az Ismerős Arcok Nélküled c. számára. Mint fogalmazott: „a Puskás megnyitóján mégsem énekelheti 70 ezer ember a Dzsungel könyvét”. Csak olaj volt a tűzre, amikor a nagy negatív médiavisszhang ellenére az Index munkatársai kiálltak Miklósi mellett. Dezső András még egy videómontázst is megjelentetett, melyben a dalhoz migránsokról készült képeket vágott be.

Fotó: Miklósi Gábor Áder János köztársasági elnökről készült fotója a Puskás Aréna megnyitóján. (Facebook)

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2020. szeptember 20. 16:55
Sok a szék, még több az újságíró. A végén valakinek nem marad szék. Erről szól a székes játék.
koronaszepe
2020. szeptember 20. 12:26
1.) Miért kellene bárkinek is felállnia egy pop sláger hallatán? 2.) Mi a hír?
tolan
2020. szeptember 20. 11:53
Ez annyira askenazi, hogy még a Telexnek sem kell!
Alvarez
2020. szeptember 20. 11:32
Ezzel az arcberendezkedéssel nem csodálom, hogy nekik sem kellett. Honnan jött ez? Ilyeneket még Jeruzsálemben sem látni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!