Ombudsmanhoz fordultam

2020. április 25. 14:59

A gödi különleges gazdasági övezet kijelölésére vonatkozó rendelet minimum négy ponton sérti az Alaptörvényt.

2020. április 25. 14:59
Szél Bernadett

„Ombudsmanhoz fordultam a gödi különleges gazdasági övezet kijelölésének alkotmányosságával kapcsolatban, mert úgy látom, hogy a rendelet minimum négy ponton sérti az Alaptörvényt és innentől kezdve az alapjogi biztosnak dolga van a helyzettel.

Kiemelem, hogy a gödi ügy fenyegetést jelent nem csak a közvetlenül érintettek, a gödiek számára, de mindenkinek! Ez a kormányzati rablás új formája. A gödi különleges gazdasági övezet kijelölésének ugyanis semmi köze a járványhoz, teljesen szükségtelen és aránytalan lépés, alkotmányellenes tulajdonelvonásával pedig ellehetetlenít egy települést és veszélyezteti annak működőképességét, magyarul minden létező ponton sérti a hazai jogrendet és számos tekintetben a nemzetközit is. A járvány ürügyén, azt kihasználva és a felhatalmazással brutálisan visszaélve rabol ki Orbán egy települést és a nagyberuházói érdekeket érvényesíti agresszív módon, semmibe véve a helyi közösség demokratikus akaratát és a környezeti érdekeket. Mélyen antidemokratikus az egész és kristálytisztán mutatja azt is, mennyit is ér a Fidesz és KDNP »zöld fordulata«.”

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. április 29. 10:20
FORDUJJ BAZZDMEG AZ APÁD FASZÁHOZ!
vadászcsaba
2020. április 26. 17:22
Jobb lenne, ha a fodrászához fordulna.
NTLLK
2020. április 26. 15:33
Ez a szél annyiszor fordul, hogy félek, egyszer felfordul...
NTLLK
2020. április 26. 15:33
Ez a szél annyiszor fordul, hogy félek, egyszer felfordul...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!