Nézegessen részeg briteket!

2019. január 01. 14:26

Senki nem tud úgy szilveszterezni, mint a Brit-sziget lakói!

2019. január 01. 14:26

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2019. január 02. 11:50
"Az EU-átlag dupláját költik el a magyarok alkoholra (...) Az EU-lista hatodik helyére kerültünk ezzel, Észtország, Lettország, Litvánia, Lengyelország és Csehország mögött. (...) Az európaiak közül a fizetésükhöz viszonyítva a görögök, az olaszok és a spanyolok költenek legkevesebbet alkoholra, az összes kiadásuk 0,8-0,9 százalékát." https://hvg.hu/gazdasag/20190102_Az_EUatlag_duplajat_koltik_el_a_magyarok_alkoholra
bunko_jobbos
2019. január 02. 08:57
1. Bulvársajtóból megítélni egy országot butaság. Biztos van pár ilyen ember, de ez erős felnagyítás. Nálunk is lehetne ilyen képeket összegyűjteni egy buliban. Persze a normálisakat nem fényképeznéd, mert azt minek? 2. Szomorú, hogy mennyi nem európai arc van a képeken. Nálunk egyelőre ilyen nem lenne. De csak egyelőre, mert a fiatalkorúak kb. harmada cigány, azaz 50 év múlva az ország harmada is az lesz. Ahhoz képest, hogy a Horthy-rendszerben lehettek vagy százezren, ez nagy fejlődés. Így kell elfoglalni egy országot, nem tankkal. 3. Valai írta följebb, hogy nagyon megszívták a Brexitet, mert a káeurópaiak nem fognak dolgozni, és ők tartják el az egész országot. Kérem szépen, EU-tagság nélkül már be sem lehet engedni az országodba senki? Dehogymen. Csak nem kell a sok fos szabályt elfogadnod.
Andre1bp
2019. január 01. 21:46
A britek nagy része segélyen él. Őket tartják el a kint élő magyarok az adójukkal. Nem igazán gondolták át a brexitet. Ha a kelet-európai munkásokat kiebrudalják, ki fog dolgozni?
Akitlosz
2019. január 01. 21:14
A brit szigeteken már a rendőrök sem tűnnek britnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!