Francoista remix került a spanyol slágerlista élére

2018. január 27. 16:39

Egy falangista induló került a Spotify spanyol slágerlistájára.

2018. január 27. 16:39

A sajtó ritkán foglalkozik a slágerlistákkal, Spanyolországban viszont mégis ez történt, miután a Spotify oldalán egy falangista induló került a leggyorsabban felívelő népszerűségű spanyol slágerek listájára.

Hogy lehetséges, hogy a „Los 50 más virales de España” című listán a legtöbb slágert megelőzve a harmadik helyen szerepel a dal? – tette fel a kérdést a baloldali El País cikke. A toplista azóta változott, mert a cikk megszületéskor még a Movimiento Naranja (Narancs Mozgalom) mexikói kampánydala állt az első helyen, azóta a Franco-éra jellegzetes Cara al Sol (Arccal a napnak) című dalából készült techno remix átvette a helyét.

Az El País cikke leszögezi, hogy a falangista remix megjelenítése a listán nem ütközik semmilyen jogszabályba. 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Huffnágel Pista
2018. január 28. 08:53
Fainul a Gyuri: https://soundcloud.com/cy3er-h0rthy/george-soros-is-dead-paul-zavada-fainul-a-gyuri-remixxx
Drágha Márió
2018. január 27. 20:15
'56-ban ez a frankó Franco önkéntesekből álló hadsereget akart küldeni a magyar szabadságharcosok megsegítésére,de Uncle Sam lenyomta a tábornokot... Ó,Uram,bárcsak megérhetném,hogy a Szovjetúnió után Sátán Őfensége másik birodalma,az USA is a történelem szemétdombjára kerüljön!!666!!!
orion
2018. január 27. 19:56
David Guetta is játssza már régen.
Akitlosz
2018. január 27. 18:59
A remix a zenélni szerető, de nem tudó tehetségtelenek műfaja. Ha mások slágereit lerontják, akkor az még úgy is magasabb színvonalú marad, mintha saját zenét szereznének.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!