Orbán Viktor hiába keresi Berci bácsit

2017. május 09. 19:52

Kovács András Péter és a Duma Aktuál leforgatta Orbán Viktor országjárását a saját szemszögükből. A miniszterelnök nem találja Berci bácsit, pedig még egy permetezőt is vitt neki ajándékba.

2017. május 09. 19:52

A videó Orbán VIktor nagygéci látogatásának mintájára készült, ahol a miniszterelnök meglátogatta a falu egyik utolsó lakóját, Bözsi nénit.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2017. május 11. 08:27
"Kovács András Péter és a Duma Aktuál" Na ezek meg ki a faxom?
realista
2017. május 11. 00:35
A Fidesz fanok reakciója a tipikus bolsi hozzáállás: "Értsük mi a tréfát, csak nemszeressük".
Akitlosz
2017. május 10. 19:43
A TV-sek előbb érkeznek, és a miniszterelnök oda sem megy, ha nem tudja biztosan, hogy már várják. Az ilyen malőr nem életszerű. A hatalom spontán nem vegyül a néppel, minden előre meg van rendezve és biztosítva van. Az, hogy Obama egyszer elnökként sétálgathatott a Centrál parkban egy nehéz hadművelet volt, sok munka volt benne. Egy miniszterelnök még a saját lánya lakodalmába sem megy el úgy, hogy előtte az összes vendég ne lenne átvilágítva nemzetbiztonságilag. Ha meg mégis befutna valami nem vált gikszer, akkor arról a filmet nem teszik fel internetre, inkább leforgatják újra.
SonGoku nagyfaterja
2017. május 10. 14:22
Kár, hogy Vitya nem egy olyan nyuggert látogatott meg, aki árammal védi a termést. Hátha szerencséje lett volna az országnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!