Égszakadás és özönvíz Budán

2017. május 23. 19:14

Budán a vízben gázoltak a járművek, a hvg.hu fotója szerint a brit nagykövetség autója is. A Dózsa György úton egy trolibusz és autók is elakadtak.

2017. május 23. 19:14

Leszakadt az ég Budapesten. A hvg.hu képriportban számolt be arról, hogy az autók tengelyéig ért a víz. A Katasztrófavédelem szerint egy troli és nyolc személyautó elakadt a Podmaniczky és a Dózsa György út kereszteződésénél.

Fotó: R.Zs. (hvg.hu)

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magyari Béla
2017. május 23. 22:17
tuggyuk kik álnak e mögött, soros, simlicska gyurcsányi és botka!
választópolgár
2017. május 23. 21:15
Az eső esik. Hogyne esne olyan magasról?
yanoo
2017. május 23. 20:40
Nincs mese, Orbánnak le kell mondania.Európa demokratikus felében elképzelhetetlen a felhőszakadás.Tulajdonképpen az Európai Parlament is értetlenül áll az eset előtt.Újhelyi azonnal egy vizsglóbizottság felállítását szorgalmazta, majd felhívta a Bizottság figyelmét, hogy kezdjék meg Magyarország szankcionálását és az EU-ból való kirúgását.Szanyi az embertelen diktatúrára hívta fel a figyelmet.A svéd küldöttség egyenesen a náci időkkel állította párhuzamba a Budapesti felhőszakadást.Holnapra az ifjú liberálisok egy tüntetést szerveznek a vízzel borított utcákra, Izrael pedig elitélte a magyar antiszemitizmus növekedését.Alföldi Róbert a hidegre panaszkodott, a Hír Tv pedig a Niagara vízesésről forgatott dokumentumfilmet, Mundruczó Kornél pedig bejelentette Cannes-ban, hogy merőben szokatlan témában készít filmet jövőre, ami améltatlanul keveset emlegetett holokauszt és a budapesti felhőszakadást hozza közös nevezőre, merőben szokatlan kamerabeállításokkal. Orbán Viktor nem nyilatkozott, mert a budapesti égről éppen a napot lopta.
zakar zoltán béla
2017. május 23. 20:36
Nem hiszem ! Gavra visszamenőleg bepisilt?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!