Több mint baba-börze: Baba-Expo a Hungexpon

2016. szeptember 14. 10:07

2016. szeptember 18. vasárnap, 9.00-16.00-ig ismét lesz Baba-Expo a Hungexpo B pavilonjában.

2016. szeptember 14. 10:07

A rendezvény egy olyan országjáró szakirányú kiállítás és vásár egyben, ahol a baba-mama, gyermek témakörben érdekelt cégek, szolgáltatók, importőrök, termékforgalmazók mellett lehetőséget kapnak a kismamák is a használt ruha-, játék-, babaholmi adás-vételére, valamint ingyenes játszóházzal, egész nap programokkal, zenés műsorral, ugrálóvárral, arcfestéssel, pelenkázó- és babaetető helyiséggel várják a kisgyerekkel érkezőket.

Programok, szolgáltatások

A látogatók közel 1.000 asztalon magánszemélyektől tudnak vásárolni használt babaholmikat.

Ezen kívül a kismamákat őssejt tanácsadás, helyszini 4D ultrahang vizsgálat, kismama torna bemutató várja, valamint szakemberektől is kérdezhetnek. A rendezvényen garantáltan mindenki megtalálja, amit keres: több, mint 100 gyártó-forgalmazó cég és bolt lesz jelen termékeivel és szolgáltatásaival a kismama témáktól a babakocsin át a gyermekholmikig. (A teljesség igénye nélkül jelen lesz: a Liberó pelenka, Tommy Tippee, Krió őssejtbank, Orszivó porszivó, Gremese, Hello mami, Babapalota, Mini Manó Babacentrum, Babaszafari, Metlife Biztosító, Avon, Oriflame, Univer, Kynga body, stb.)

A játszóházban egész nap zenés előadások, gyerekkoncertek, bohóc és bűvészshow, foglalkoztatók és MOMO rádió játszóház várja az apróságokat.

Kereskedők, készítők, forgalmazók, vállalkozók figyelem!

Asztalfoglalás lehetséges a 06 70 611 33 77 telefonszámon és e-mailben az [email protected] címen. Magánszemélyek asztalfoglalással kapcsolatosan a 06 30 820 47-47-es számon érdeklődhetnek. További részletek FB-on és a Baba-Expo honlapján.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!