Így vall hitet Orbán Gáspár

2016. április 28. 19:26

Keresztény hitéről tett tanúbizonyságot Orbán Gáspár egy április eleji rendezvényen. A most felbukkant videóban elmesélte azt is, azért ment Afrikába, hogy ott kezdje el új, sokkal intenzívebben vallásos életét.

2016. április 28. 19:26

„Amikor megsérültem, akkor Isten azt mondta, hogy üresítsem meg magam, ahogyan az ő fia. És ahogyan új életet kezdtem a futball után – mert ezt nem volt könnyű letenni, tizenhárom éve csináltam, ez volt az álmom, hogy ez létrejöjjön, hogy ez sikerüljön –, Isten azt mondta, üresítsem meg magam, kezdjem vele az új életemet. Ezzel a jelszóval kerültem Afrikába, hogy Istennel együtt kezdjem el az új életemet” – mesélte Orbán Gáspár, aki úgy érzi, az egész élete megváltozott az Afrikában látottak miatt.

„Az Istennel való személyes közösség akkor közösség, ha közösek a dolgaitok. Ha közös az, ami a legfontosabb nektek, és Istennek Jézus Krisztus volt a legfontosabb az életében. Dicsőség az Úrnak, mi sem tudunk többet odaadni, mint a saját életünket, viszont valóban az egész életünket elkéri az Isten. Nekem Afrikában ezt mutatta meg az Úr, ahogyan kijelentette magát, ahogyan láttam az ő csodáit, ahogy láttam, hogy az európai materializmussal szemben hogyan élnek spirituálisan, magyarul szellemben az emberek, még ha valaki volt is, aki nem az Isten szellemében” – fogalmazott Orbán Gáspár, aki szerint Isten Afrika után arra kérte, mindenkinek adja tovább a tőle kapott és általa megtapasztalt szeretetet.

Összesen 525 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2017. augusztus 25. 20:35
Az apja, pedig a Bibliából! Csak, hogy tudd! "Ne azt nézzék amit mondok hanem amit teszek!... Apjától megtanulta."
blackened
2017. augusztus 25. 20:35
Ne azt nézzék amit mondok hanem amit teszek!... Apjától megtanulta.
na még ez is
2017. augusztus 25. 10:14
finoman szólva sincs pozitív véleményem az apjáról, de lassan le kellene már szállni Gáspárról. személyesen is ismerem, ő nem az apja és sztem tiszteltben tartandó a hite és a karitatív tevékenysége is amit Afrikában végzett. (úgy is, hogy még a vallás gondolata is távol áll tőlem)
na még ez is
2017. augusztus 25. 10:14
Ezzel csak azt bizonyítod, hogy pont olyan ostoba vagy, mint herzl...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!