Hazánkban tart előadásokat Raymond de Souza amerikai hitszónok

2016. március 17. 13:25

Magyarországon tart élet- és hitvédelmi előadássorozatot Raymond de Souza amerikai hitszónok, a Máltai Lovagrend tagja március 17. csütörtök és 19. szombat között, többek közt a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége meghívására szervezésében. Szó lesz a Nyugat dekrisztianizációjáról és az iszlámról is.

2016. március 17. 13:25

Magyarországon tart élet- és hitvédelmi előadássorozatot Raymond de Souza amerikai  hitszónok, a Máltai Lovagrend tagja. Első előadása március 17-én, csütörtökön délután fél hatkor lesz, témái: a Nyugat dekrisztianizálása és az új Katolikus Akció; az Élet Evangéliuma; mi a jó és mi a rossz, és ki dönti ezt el? Az előadás helyszíne: VI. Teréz krt. 24. II. em. 10. 10-es kapucsengő.

Pénteken ugyanitt délután fél hatkor a jámborság témájáról beszél Souza: Jézus Szentséges Szíve tiszteletének tizenkét ígérete és az Élet Evangéliuma; Jézus, az „Isten báránya” és „Júda Oroszlánja”. Végül: Isten fegyverzete a XXI. század katolikusai számára. 

Szombaton a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének vendégeként hitvédelmi és az iszlámmal kapcsolatos kérdésekről fog beszélni Souza. Délelőtt tíztől: Jézus Krisztus jelenléte az Oltáriszentségben: valóságos vagy csak jelképes? Jézus Krisztus feltámadása: testi, vagy csupán lelki esemény? A négy Mária-dogma szentírási megalapozottsága. Délután fél négytől pedig: Milyen az igazi iszlám? Ki a nagyobb próféta: Jézus vagy Mohamed? Ezen előadások helyszíne a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége Szent Kinga Otthona (Budapest, V., Egyetem tér 5. II. em. 11-es kapucsengő).

Raymond de Souza brazílai születésű amerikai állampolgár, életvédő aktivista, a Human Life International utazó nagykövete. Egyben elnöke az Egyesült Államokban működő Sacred Heart Institute-nak és a Wanderer katolikus lap szerzője. Nem keverendő össze Rajmond J. de Souza kanadai atyával és hitszónokkal.

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2016. március 17. 21:28
Ezekről az ilyen-olyan lovagrendekről a perjeleik, a szervezett bűnözés, a diplomáciai mentesség, a pénzmosás és az adóparadicsomok jutnak elsőként az eszembe, Vajon miért?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!