Beer Miklós: Nem kell szégyenkeznie a katolikus egyháznak

2015. október 01. 11:53

Talán nehézkesebb a katolikus egyház segélyszervezeteinek mozgása, de hosszú távon is kísérik a folyamatokat, ezért nem kell szégyenkeznie a Katolikus Karitásznak Beer Miklós váci megyéspüspök szerint.

2015. október 01. 11:53

A váci megyéspüspök a Katolikus Karitász adományainak szeptember 28-i átadása kapcsán beszélt a fiatalkorú menekülteknek adott egyházi segítségről a fóti gyermekközpontnál.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuc-kuc
2016. március 25. 20:34
Hát már hogyne kellene szégyenkeznie??? Láttuk hallottuk két püspökünk förtelmes , Jézust megtagadó nyilatkozatát. Alighanem Erdő úr és Kis Rigó úr nyilatkozatai után minden magyar katolikusnak, minden magyar kereszténynek szégyenkeznie kell! .... mert NEM LEHET KÉT URAT szolgálni még egy magyar püspöknek sem!!! Máté: 6/24.
Sulammit
2015. október 30. 00:55
Miért is kéne szégyenkeznünk? Te mennyi pénzzel, munkáddal támogatod a karitászt? És a máltaiakat? És az ökumenikusokat? Az 1% adódat, amiből az egyházat támogathatnád nyilatkozol? Vagy csak az egyházak szapulásáig terjed ki a figyelmed? NINCS, miért szégyenkeznünk! Hallottad! Pénzzel és egyebekkel támogatjuk a család nélkül ideküldött fiatal migránsokat és még mi szégyelljük magunkat?
Tintamin
2015. október 30. 00:55
Nem persze. Csak Isten nem mossa le róluk, hogy befeküdtek a hatalomnak, és szartak ők az Égi Főnökre, hisz Orbán segge közelebb van, és jobban, gyorsabban fizet. Még a Mennyek Kapuján innen...
packó_
2015. október 30. 00:54
Jól emlékszünk, hogy a MAZSIHISZ az első sorában állt a migránsok támogatásakor! Reggel, délben meg este. :-) Na, mondjuk ehelyett a zsidók elkezdték a katolikus egyházat szapulni, tróger módon, ahogy te is teszed.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!