Vajon mit gondol Soma a pázmányos holokausztoktatásról?

2015. június 15. 09:19

Az N1TV végvári vitézei újra bulizó fiatalokat kérdeztek, ezúttal a Pázmány kötelező holokauszt-órájáról. Még Soma is válaszol!

2015. június 15. 09:19

Tanulnának-e (még többet) a holokausztról a fiatalok? Mi a véleményük arról, hogy a pázmányos diákoknak kötelező tantárgy lesz? Erről kérdezte az utca embereit az N1TV. Az egyik megszólaló azt válaszolta Trianon és holokauszt viszonyát taglaló kérdésre, hogy szerinte az országot fel lehet építeni újra, ám az embereket nem kapjuk vissza.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2016. június 12. 18:35
Látszik, hogy a mandi Simicska Armysta lett. Úgy tolják a reteket és a jobbiktévét, mint a picsa.
tango47
2015. december 11. 12:51
Szakmabeliként (filmes) elmondhatom, hogy az "utca emberének" megszólaltatása alkalmas leginkább a manipulációra. Ha akarom azt mutatom be, hogy 9 millió fasiszta országa vagyunk, ha akarom azt, hogy ez a világ legliberálisabb országa, ezért ezt nem tartom a tájékoztatás hiteles forrásának. Az emberek ráadásul, hogy finoman szóljak, nem mindig mondanak igazat, mert érzik általában a rájuk kényszerített pc.-elvárást. Úgyhogy semmi értelme az egésznek.
yanoo
2015. június 30. 16:26
Az agrárium alaptéziseit megtaláljuk a holokausztban.Talán, még ma nem, de holnap már biztosan.A korszerű és modern mezőgazdaság nem teremthető meg a holokauszt beható ismerete nélkül.Disszertációnak alkalmas téma:- a holokauszt hatása a paradicsom egyenletes fejlődésére,a kukoricahibridek és a holokauszt kapcsolata,hulladék rekultiváció a holokauszt után,a holokauszt hatása a génkezelt növények szaporítására, stb.
Karvaly
2015. június 16. 11:03
"Engem nem a múlt érdekel"...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!