Szeptember 14-én imanap az üldözött keresztényekért

2014. szeptember 11. 20:48

A Szentatya felhívásának megfelelően és a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) döntése alapján szeptember 14-én, vasárnap az üldözött keresztényekért imádkozunk az ország minden katolikus templomában.

2014. szeptember 11. 20:48

A püspöki konferencia – osztozva a Szentatya aggodalmában – 10 millió forint értékben gyorssegélyt küld Irakba, ahol egyházunk világszervezete, a Nemzetközi Karitász (Caritas Internationalis) munkatársai a Caritas Iraq önkénteseivel együtt segítik különböző helyszíneken a már több mint egymillió üldözöttet.

 
Az MKPK őszi ülésen döntés született arról is, hogy szeptember 14-én, vasárnap az ország templomaiban minden szentmisén közösen imádkozzanak a hívek az iraki és a világ más országaiban üldözött keresztényekért.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!