Fiatalokkal videócsetelt Ferenc pápa

2014. szeptember 09. 14:10

Fiatalokkal videócsetelt Ferenc pápa szeptember 4-én reggel. Az egyházfő öt kontinens fiataljaival beszélgetett a Google Hangouts segítségével húsz percen át.

2014. szeptember 09. 14:10

Egy török azt kérdezte a pápától, mit gondol a jövőről. A pápa azt válaszolta: nincs nála a varázsgömb, de „tudod mit? A jövő a te kezedben, a te szívedben és a te eszedben van.” 

Az El Salvador-i fiatalokat arra kérte a pápa, hogy ne csatlakozzanak a bűnözői gangekhez.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
péterx
2014. szeptember 17. 18:06
Elnézést a példáért : ha valaki Önt hülyének definiálja , akkor Ön hülye ...
cochabamba
2014. szeptember 17. 18:06
Ferenc a katolikus egyház politikájában simán libsipápa, tudom szokni kell a szót, de az:D
péterx
2014. szeptember 17. 18:06
1. Az Isten adta az értelmet , tehát minden találmány , ha tisztességesen használják , jó . 2.Ferenc pápa nem "liberálpápa" , egyszerűen egy közvetlen ember , aki a mai idők megértése alapján kormányozza az egyházat . 3. A pápa csak "minden hívőt érintő hit- és erkölcstani kérdésekben" mondja meg a "tutit" / szakkifejezéssel szólva : "tévedhetetlen" / . 4. Ferenc pápa szolgálata teológiai módon írható le pontosan : a "libsiket" és "illibsiket" is /vagyis az összes jószándékú embert / az örök üdvösséghez akarja segíteni .
Sulammit
2014. szeptember 10. 12:03
Szent II. János Pál pápáról is ezt mondták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!