Közlemény a szíriai keresztre feszítések kapcsán

2014. június 30. 16:02

Az olyan cselekmények, amelyek a vallásra hivatkozva folyamodnak statáriális bíráskodáshoz, megakadályozzák, hogy a béke irányába haladjon az ország, melyet évek óta pusztít a testvérgyilkos háború.

2014. június 30. 16:02
Európai Püspöki Konferenciák Tanácsa

Az Európai Püspöki Konferenciák Tanácsa (CCEE) felháborodását fejezi ki és mélységesen elítéli az olyan cselekményeket, mint a szíriai Deir Haferben végrehajtott keresztre feszítések, mely nem sokkal azelőtt történt, hogy kikiáltották az Iszlám Kalifátust az ISIS ellenőrzése alatt álló szír, illetve iraki területeken.


Az olyan cselekmények, amelyek a vallásra hivatkozva folyamodnak statáriális bíráskodáshoz, megakadályozzák, hogy a béke irányába haladjon az ország, melyet évek óta pusztít a testvérgyilkos háború.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MOPO3OB
2014. december 13. 20:03
Amerikának sikerült csinálnia egy második Kambodzsát. Mi lesz majd ha elkezdik gázkamrákba vinni az ISIS területen maradt zsidókat?
duzur
2014. november 11. 17:27
Ne féljél, nem kimélnek senkit. Szerinted ugye a Kínában élö ujgurokat is az amerikaiak üldözik? Mert ki más tehet az összes barbárságról ami a világban történik? Nem mintha nekem illúzióim lennének az amikkal kapcsolatba. Sajnos a történelemben nem tolonganak a hatalmukkal bölcsen élö és nem visszaélö, nagyhatalmak.
Locassen
2014. július 16. 22:04
Először lelőtték őket, és csak utána aggatták fel őket a traverzekre, illetve egyvalakit nyolc órára élve kötöztek fel, hamis tanúzás miatt (ő túlélte). Meg vannak itt még más nyalánkságok is: nemrég Észak-Irakban elraboltak 150 általános iskolás korú gyereket, hogy kimossák az agyukat és öngyilkos merénylőt csináljanak belőlük. Őszintén szólva teljes szívből támogatnék egy nyugati beavatkozást, ami ezeket az állatokat egytől-egyig elküldi oda, ahova amúgy is olyannyira vágynak - a túlvilágra.
Locassen
2014. július 16. 22:03
Szerencsétlenek nem keresztények voltak, hanem szunniták, csak az ISIS meglátása szerint túlságosan mérsékelt vallási nézeteik voltak, ezért muszáj volt őket kinyírni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!