Ferenc pápa: Sátáni mise a pedofil papok cselekedete

2014. május 27. 11:38

Zéró toleranciát hirdetett a pedofil papokkal szemben Ferenc pápa.

2014. május 27. 11:38

Az a pap, akik szexuálisan bántalmaz egy gyermeket, az Úr testét szentségteleníti meg. Egy papnak óvnia kell a gyermeket, hiszen a gyermek bízik benne és nem visszaélni a bizalmával, nem bántalmazni. Ez borzasztó, olyan, mintha egy sátáni misét tartana” – fogalmazott a pápa a Rómába tartó repülőgépén újságíróknak.

Újságírói kérdésre, a papi cölibátussal kapcsolatban úgy reagált, hogy ő ugyan támogatja azt, de a szabály nem egy megváltoztathatatlan dogma, az ajtó nyitva áll a változás előtt.

Összesen 251 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MOPO3OB
2014. december 13. 20:03
Nem vagyok kíváncsi egy megélhetési hazug csaló meséjére sem. A kereszténygyűlölő, fasiszta hvg.hu hitelessége pedig erősen kérdéses. Ellenben a zsidó pedofil Roman Polanski ügyét jól ismerem. A szemérmességet egyáltalán nem ismerő amerikai bíróságok jegyzőkönyvei pontosan dokumentálták Polanski pedofil ügyét. Az eset után és nem évtizedek múlva. Polanski jól bedrogozta az akkor 13 éves Samantha Geimert, majd análisan közösült vele. Nem épp egy leányálom első szexuális élményként, pláne ebben a korban. A bíróság ítélete elől hova máshova, mint nyugat-európába menekült a patkány Polanski. Előtte azért adott egy pikáns interjút a bulvárlapoknak: "Az ügyész meg akarja dugni a fiatal lányokat, a bíró meg akarja dugni a fiatal lányokat, az esküdtek is meg akarják dugni a fiatal lányokat" Hát így gondolkozik Polanski a világról. Remélem Konrád Gyuri már több tiltakozó levelet írt az ügyben, és a jogvédők is hetente követelik a pedofil Polanski kiadatását az Egyesült Államoknak ahol sok év börtön várja jogerős ítélettel.
MOPO3OB
2014. december 12. 20:45
Nem gondolod komolyan, hogy bármelyik kommunista országban nem kaptak volna az alkalmon, hogy lejárassák a Katolikus Egyházat ha találtak volna egyetlen pedofil papot?! Nyugati paptársaikkal szemben a kommunista államban Isten mellett egy sokkal profánabb szem is figyelte a popok minden tettét, a tikos szolgálatok. Mégsem volt egyetlen ilyen eset sem. A pedofil pap ügyek 99%-a bizony koholmány, alávaló koncepciós per.
MOPO3OB
2014. november 27. 16:29
Az az igazi "feketemise" amit az USA nevű fasiszta sátán művel PRISM lehallgatórendszerével. Félreértések elkerülése kedvéért. 1. vannak pedofil papok, de nagyon kevesen. 2. vannak pedofil rabbik (nemrég bukott le egy Amerikában), pedofil tanárok, voltak pedofil SZDSZ polgármesterek, nem is egy stb. Mégsem általánosítja a média ezeket az ügyeket a zsidó egyházakra, szülőkre, stb. 3. úgy próbálják beállítani jól meghatározható körök mintha a pedofília általában jellemző lenne a katolikus egyházra, ami fasiszta koholmány. 4. a pedofil perek, különösen papok ellen nem állják ki a liberális jogállamiság próbáját. Évtizedes esetekről van szó, amik már régen elévültek. Holokausztperekhez hasonló fals logikával törölték el az egyébként teljesen indokolt elévülést ezekben az esetekben. Évtizedek elteltével nincsenek közvetlen bizonyítékok, a tanúk és áldozatok vallomásainak hitelessége kérdéses. Ilyen időtávlatból van aki arra is emlékszik, hogy UFO-k rabolták el és szexuális kísérleteket végeztek rajta, pláne ha még jól meg is fizetik. 5. pont olyan általánosító, gyűlöletkeltő módszereket használnak a pap-pedofil perekre szakosodott szervezetek mint a nácik a zsidók ellen. XVI Benedek is hivatkozott erre, durva médiatámadás lett a válasz. 6. I. Ferenc taktikai okokból mondja azt amit. Jezsuita reálgondolkodóként belátja a mai tömegmédia világában már az igazság is relativizálható, az elmúlt évtizedek ultrakonzervativizmusa miatt kicsi az katolikus egyház médiabefolyása. 7. a fő ok a pedofil pap perek mögött a bizony máig fajgyűlölő, fasiszta USA elit. Még EU-ba muszlim bevándorlás jellemző, addig USA-ba főleg latin-amerikai. A latinok pedig katolikus családszerező emberek sok gyerekkel. Pont azzal az übermensch, gyűlölködő wasp tudattal nézik le a latinokat az északi jenkik mint ahogyan a hitleristák lenéznék a kelet-európaiakat. A latinoknak nincs erős nemzeti öntudatuk. Nincs olyan, hogy hazaszerető mexikói vagy kolumbiai, olyan értelemeben mint Európában létezik magyar, lengyel, dán, stb nemzeti öntudat. A latinok identitásképének központjának középpontjában a katolicizmus áll. Ezért támadják annyira vehemensen, gyakran koholt vádakkal a katolikus egyházat. A jenkik szokás szerint buta fejjel nem képesek végiggondolni tetteik következményeit. Már most feltűnt egy új "vallás" Mexikóban: Santa Muerte Katolikus elemeket teljesen eltorzítva, pápa és tanult elmék nélkül, szabadosan, az értelem kontrollja nélkül hamis próféták alakítják ezt a "vallást". Főként drogmaffiózók körében népszerű. Ezek a csoportok pedig (Los Zetas, Gulf Cartel) középkori kegyetlenséget idéző rítusaikkal tartanak rettegésben egész régiókat. A jenkiket is elborzasztják, miközben a félanalfabéta amerikai tiniknek szállítják a napi reality horrort. Ezek a csoportok már betörtek az USA déli, Mexikóval határos államaiba, és ott még több pénzre és befolyásra tesznek szert.
Sulammit
2014. augusztus 20. 21:12
" az egyház hol megőrizte, fejlesztette, mélyítette és bővítette a meglévő tudományos ismereteket, netán fedezett fel újakat; hol meg tagadni és hátráltatni igyekezte mások ezirányú törekvéseit." A teljesség igénye, és időhiány miatt, csak egy pár dolgot soroltam fel. Ha elolvasnád! Szudán terhes nőt ítélt el... Zokni, máj. 26, 15:08
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!