Ókovács Szilveszter és Lázár Kovács Ákos a közéleti kereszténységről

2014. április 03. 11:33

Ókovács Szilvesztert, a a Magyar Állami Operaház főigazgatóját és Lázár Kovács Ákos médiakutató, a PPKE BTK Kommunikáció- és Médiatudományi Intézetének vezetőjét kérdezi a közéleti kereszténységről péntek este Horváth Gergely (MR2 Petőfi, Kultúrfitnesz) és Szilvay Gergely (Mandiner) a katolikus újságírószövetség szervezésében.

2014. április 03. 11:33

Beszélhetünk-e keresztény értelmiségről? Mi Isten helye a politikában? Hová tart a a hanyatló keresztény Európa? Politikai probléma-e az imádság?

Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket feszegetnek április 4-én, péntek este hattól a Ferenciek terén, a Café Pioban a Magyar Katolikus Újságírószövetség sajtófórumának résztvevői.
 
Horváth Gergely (MR2 Petőfi, Kultúrfitnesz) és Szilvay Gergely (Mandiner) kérdezi majd Ókovács Szilvesztert, a a Magyar Állami Operaház főigazgatóját és Lázár Kovács Ákos médiakutatót, a PPKE BTK Kommunikáció- és Médiatudományi Intézetének vezetőjét, akinek nemrég jelent meg Mindenki lehet szarvasvadász című beszélgetős kötete a Kairosz Miért hiszek? sorozatában. 
 
A sajtófórumot, amely „világ- és életszemléleti pingpong egy asztal és négy játékos részvételével”, második alkalommal tartják meg, az első beszélgetés március 7-én volt, akkor Ugron Zsolna író és Pion István költő, slammer volt a két vendég. 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!