Jézus a pesti belvárosban, szamárháton

2014. április 14. 13:23

Jézus megnézte a 4-es metrót, és szamaragolt a belvárosban virágvasárnap.

2014. április 14. 13:23

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége „küldte el” szamárháton Jézust a belvárosba, kíséretében a tizenkét apostollal, emlékeztetve a virágvasárnap mozzanatára, Jézus jeruzsálemi bevonulására. Ezzel kezdődik a bibliai nagyhét eseménysora, az utolsó vacsora, az elfogás a Getsemáne-kertben, az elítélés és a kereszthalál a világ bűneiért.

 
Jézus és a tanítványok a Szent Gellért térről bújtak be a 4-es metró alagútjába és a Kálvin téren jöttek ki onnét, ahol bamba, vihorászó vagy éppen a helyzetet felismerő járókelők közt teljesen véletlenül Pál Feri atya sodródott elő – és botlottak egymásba Jézussal, írja az MNO.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zalailáma
2014. április 17. 13:11
Az meg kifejezetten primitivitásra vall, komám, hogy már mindenkiben zsidót látsz. A szereplők ugyanis mind gójok, hitvalló keresztények voltak.
Öreg
2014. április 17. 13:10
Kiegészítésként: Húsvét nem létezne /a keresztényeknek/ a Nagypénteki áldozat nélkül! Áldás-Békesség!
Blogin
2014. április 15. 13:17
Mivel az ökumenizmus bohóckodás, az ilyesféle előadás is belefér.
szajjan
2014. április 15. 10:52
Sajnálom hogy nem értetted, amit írtam. Mindegy, hogy kik adták elő, akkor is butaság volt. Mózesre és Jézusra utalást csak az egyszerűbbek minősítik zsidózásnak,mint a smoggerek. De te ezt amúgy sem érted.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!