Terápiás központot nyitottak a jezsuiták

2014. február 12. 16:34

A Mária utcai rendházból nyíló Oázis célja a fiatal felnőttek, illetve családok élethelyzeteinek támogatása, ingyenes segítő beszélgetések által.

2014. február 12. 16:34

 Az OÁZIS program laikusokból és szerzetesekből álló csapata arra vállalkozik, hogy korszerű pasztorálpszichológiai, lelkigondozói, lelkivezetői ismeretekkel, a különféle élethelyzetekben szükséges további információkkal segítsék az embereket. 

„Várjuk a fiatalokat, családosokat bármilyen témával, mert Istennek az emberi élet minden területe fontos. Te vagy a fontos, úgy, ahogy vagy, akár nehéz helyzet, akár örömök, akár útkeresés, akár hitkérdések az, amit megosztanál. Amire lehetőség van: egy vagy néhány alkalmas lelkigondozói találkozás, információk további szakemberekről, programokról, közösségekről” – írja a programról szóló közlemény.
 
Hozzáteszik: „Ami nem tudunk adni: anyagi segítséget, otthoni látogatást, telefonos segítséget, 24 órás elérhetőséget, on-line tanácsadást. Nem fogadunk:alkoholos, drogos befolyásoltság alatt állókat.”
 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dönci5
2014. március 04. 19:58
Aki meg javíthatatlan, megy a máglyára.
RobertG
2014. február 16. 13:41
Neha egy jo szo is sokat segit a nehez helyzetben levon. Sok Sikert
Catullus
2014. február 16. 13:41
"...a különféle élethelyzetekben szükséges további információkkal..." ????????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!