Püspökök emlékműveit gyalázták meg Gyergyószentmiklóson

2014. február 24. 21:52

Két katolikus püspök, Fogarasy Mihály és Jakab Antal emlékművét öntötték le olajos folyadékkal ismeretlenek Gyergyószentmiklóson szombat vagy vasárnap éjszaka. Az ügyben hétfőn tett feljelentést a polgármesteri hivatal. Egy hete Kossuth szobrát gyalázták meg.

2014. február 24. 21:52

A hétvégén Fogarasy Mihály mellszobrát és Jakab Antal emlékművét öntötték le olajos folyadékkal ismeretlenek a székelyföldi Gyergyószentmiklóson.

Az eset alig egy héttel azt követően történt, hogy Kossuth Lajos és dr. Fejér Dávid köztéri szobrait is leöntötték azóta is ismeretlen szoborgyalázók. Az egy héttel korábbi és mostani szoborrongálás közötti különbség, hogy ezúttal nem piros festéket, hanem valamilyen olajos  folyadékot töltöttek a köztéri emlékművekre.

A polgármesteri hivatal feljelentést tett az ügyben.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2014. október 01. 16:33
várjuk a kolozsvárihoz hasonló "jópofa" videót az ügyben az érintettektől, hogy kiket és miképp is jellemeznének az eset kapcsán.
kamasuka
2014. május 05. 10:48
Kampány van.
fogd a pénzt és kuss
2014. február 25. 15:48
májkrém a jó édes anyád most büszke rád. májkrém kicsit megbarmultál, pont olyan vagy mint egy kupac sz@r
amok
2014. február 25. 15:47
Helyből vagy ilyen hülye, vagy nekifutásból?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!