Idén is lesz szabadtéri ifjúsági passió Pécsen

2014. február 27. 12:49

Idén is megrendezi ifjúsági passiójátékát a pécsi egyházmegye: a baranyai megyeszékhely Tettye nevű városrészén virágvasárnap tartják az interaktív, szabadtéri előadást.

2014. február 27. 12:49

A hagyományt folytatva idén is megrendezi a pécsi egyházmegye szabadtéri passiójátékát Pécsen, a Tettyén, április 13-án, virágvasárnap, délután három órakor – tájékoztatták a szervezők a Mandinert. 

Az Ifjúsági Passió szervezői a hangsúlyt idén is a nézők bevonására helyezik: másfél óra alatt öt helyszínt járnak be a szereplők és a velük zarándokló sokaság. A korábbi években több mint kétezer embert mozgatott meg a 150 önkéntes fiatal munkájával megvalósított produkció.  

Az Ifjúsági Passió varázsa az interaktivitásában rejlik: a nézők kívülálló szerepükből kizökkenve, észrevétlenül lépnek be a passió világába, közelebb kerülve ezáltal a húsvét titkához.  

Az előadás szervezői szeretettel várják a jelentkezőket, akik szereplőként vagy szervezőként részt kívánnak venni az Ifjúsági Passióban. Jelentkezni a rendezvény honlapján lehet március 20-ig.

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!