Egyházellenes lenne a DK?

2013. december 03. 19:01

Baj, ha a DK felhívja a figyelmet arra, ha az ügynöklisták nyilvánosságáról van szó, akkor a papokat sem mentegessék?

2013. december 03. 19:01
Gréczy Zsolt
Gréczy Zsolt

Egyházellenes lenne a DK, amely csak annyit kér, hogy állami és egyházi iskolák közül az utóbbi ne kapjon nagyobb támogatást, hogy ne vonják ki az egyházakat a számviteli törvény alól? Hogy ahol egyetlen iskola van a faluban, az ne kerüljön az egyház kezébe? Hogy a vallás gyakorlása legyen szent magánügy, és ne kényszerítsenek gyerekeket erkölcs-, vagy hittanoktatásra az iskolákban? Nem tisztességes, ha a DK szóvá teszi, hogy sok szülő azért választotta inkább a hittant az erkölcstan helyett, hogy legalább ebből ne legyen bajuk valamikor? Baj, ha a DK felhívja a figyelmet arra, ha az ügynöklisták nyilvánosságáról van szó, akkor a papokat sem mentegessék?

Miért nem akkor emelnek szót Semjén és ernyője alatt álló személyek, amikor hajléktalanokat tiltanak ki, szegényeket vegzálnak? Ferenc pápa éjjel pénzt küld szegényeknek, ez a kormány, Orbán és Semjén rezsimje pedig még a melegedés lehetőségét is elveszi tőlük.

Nyilván keresztényi szeretetből teszik.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
micream
2013. december 26. 01:56
Szerinted a fideszes szavazoknak annyira tetszik, hogy evente 40-60 milliardot kap a koltsegvetesbol csak a katolikus egyhaz? Tudodabbol hany stadiont lehetne epiteni negy ev alatt?
micream
2013. december 26. 01:56
Nyugat europaban mar rajottek, hogy az allam nem fizet a pedofil es korrupcios botranyoktol hemzsego katolikus egyhaznak es a tobbinek sem. Akinek fontos az tartsa el oket!
Wagner Hopkins
2013. december 07. 11:46
Az Ejuban is van pedofil.
Selamat
2013. december 07. 11:45
Biztos vagy abban, hogy válaszolni kell azoknak, akiknek célja csak és kizárólag az, hogy másokat felbosszantsanak? Ezek, a többségnek fontos értékeikbe direkt rugdalóknak csak az a céljuk, hogy a célzott illető majd jól felhőrdül, s akkor jönnek ők. Valóban érdemes etetni őket? (Tudom, nehéz megállni, de akkor is...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!