Baja, Bayer, Bajnai

2013. október 03. 12:24

Bajának köszönhetően legalább lehet sejteni, mire kell itt számítani jövő tavasszal. Nem Grál-lovagok nemes viadalára.

2013. október 03. 12:24
Hollósi Zsolt

Bajának köszönhetően legalább lehet sejteni, mire kell itt számítani jövő tavasszal. Nem Grál-lovagok nemes viadalára. Hiába kérte ártatlan bociszemekkel a köztársasági elnök pár hete a pártoktól, hogy várjanak még a kampánnyal, senki sem állította le korán begyújtott rakétáit. A kormánypártok rátaláltak a legyőzhetetlennek tűnő atomfegyverre: nemzeti rezsiharcként adják el leghatásosabb kampányfogásukat.

Az ellenzék is egyre vadabbul kampányol, csak nemigen érzi, mivel lehetne az orbáni centrális erőtérből kiábrándult milliókat hatásosan és stílusosan maga mellé állítani. A hungarocell Orbán-szobor felállítása, ledöntése és rugdosása legfeljebb arra volt jó, hogy bekerüljön a lincshangulatú ellenzéki demonstráció a kormányszolgálati média vezető hírei közé – elrettentésül. Bajnai Gordonék az ilyen radikális, primitív, szánalmas akciókkal inkább elriasztják potenciális támogatóikat, mint megerősítenék. A kormányváltáshoz ennél több intellektuális munícióra lesz szükség.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2013. október 03. 16:13
Mégis mit várnak azoktól, akik a privatizáció ezen formáját kieszelték, végigitték, majd 8 év kormányzással elérték, amihez Kádárnak 40 év kellet, hogy csődközelbe kormányozzák az országot! Ezek még a temetőbogár szintjét se érték el, mert az legalább újrahasznosítja egyfajta módon a szerves anyagot! Talán inkább a hullarabló az ő szintjük. Most megmutatják a lelkük legmélyét. Én már ismerem ezeket egy ideje, elmondhatom, hogy ez még nem az igazi arcuk, bár már szépen közelítünk...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!