Táncoltak a püspökök Rióban

2013. július 28. 20:16

Az ifjúsági találkozó táncos flashmobján részt vettek a püspökök is.

2013. július 28. 20:16

Kétmillió fiatal mellett a püspökök is részt vettek a riói Katoliku Ifjúsági világtalálkozó táncos flashmobján.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
saddlenode
2016. február 04. 17:53
pöpec - portfolio diversification. kellene keresztény pornó, keresztény füvescigi stb. is, hogy az üzleti vállalkozás (egyház) felszínen maradhasson. mondjuk az USA-ban már valszeg van ilyen.
ottapont
2013. szeptember 01. 22:30
Erőltetett, nem vagyok képes végignézni. Kínos.
Feltuki és Gogylász
2013. augusztus 31. 12:20
Egyre jobban szeretem XVI. Benedek pápát. Európai volt. Az én identitásom európai.
Csomorkany
2013. augusztus 31. 12:18
Dél-Amerika. Istenben boldogult Csordás Eörs atya mondta, hogy egyszer beszélt egy afrikai fekete pappal, és kérdezte, hogy miért rázza a fenekét a táncra, amikor bevonul a szentmisére. Az illető azt mondta neki: "Hidd el, én pont ugyanazt élem át, mint te, amikor összeteszed a kezed imádságra, meghúzod a csengőt, és szép lassan elindulsz az oltár felé." Mondjuk érdemes hozzátenni, hogy a mai világban nem lehet teljesen széttartani a különféle liturgikus kultúrákat. Különösen nem egy pápai szentmisén, amit az egész világon közvetítenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!