Ifjúsági találkozó és lelkigyakorlat Egerszalókon

2013. július 05. 10:36

Szerdán délután kezdődik a 31. Egerszalóki Ifjúsági Találkozó és Lelkigyakorlat, melynek központi témája a még XVI. Benedek pápa által meghirdetett hit éve lesz – tájékoztatta a találkozó sajtókoordinátora az MTI-t.

2013. július 05. 10:36

Balogh Ferenc közleménye szerint az idén újdonság, hogy a vasárnapig tartó rendezvényen minden napnak külön témája lesz. A fiatalok a lelkigyakorlatot vezető Kerényi Lajos piarista szerzetes és Ternyák Csaba érsek mellett találkozhatnak Palánki Ferenc egri segédpüspökkel, a Magyar Katolikus Püspöki Kar Ifjúsági Bizottságának elnökével, Székely János esztergom-budapesti segédpüspökkel, Seregély István nyugalmazott egri érsekkel és az argentin Rock Wiva közösség tagjaival.

Rajtuk kívül a Heves megyei településre látogat Mocsai Lajos, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya is. A fellépők között szerepel az Egri Érseki Fiúkórus, az Egri Bazilika Ének- és Zenekara, az Egri Főegyházmegye ifjú papjaiból álló Páterock együttes és Sillye Jenő is – közölte a sajtókoordinátor. Az ifjúsági találkozóról további információkkal a www.szalokitalalkozok.hu honlap szolgál.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!