Kövér: Európai ügy a keresztény közösségek léte

2013. június 01. 12:59

A házelnök a Városligeti fasori református templom felszentelésének 100. évfordulóján kijelentette: „Nemzeti és egyben európai ügy, hogy éljenek a keresztény közösségek, álljanak a templomok”.

2013. június 01. 12:59

Nemzeti és egyben európai ügy, hogy éljenek a keresztény közösségek, álljanak a templomok” – jelentette ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Városligeti fasori református templom felszentelésének 100. évfordulója alkalmából tartott hálaadó ünnepi istentisztelet utáni jubileumi közgyűlésen szombaton Budapesten.

Köszöntőjében a házelnök kiemelte: Európa egy része ma komoly bajban van, nemcsak a kereszténységet, hanem önmagát és az élet ősi törvényeit is megtagadja. Szerintük a vallás, a nemzet és a család a múlt részét képezik. De vannak olyan európaiak is – velünk együtt –, akik szerint a vallás, a nemzet és a család mindig a jövőt jelentik, ezért megerősítendők – fogalmazott.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2013. szeptember 05. 01:09
Hát, személyesen nem ismerem Kövért, ha világos személyes hitvallással, szentmise vagy Istentisztelet rendszeres látogatásával erősíti a kereszténység jövőjét, akkor keblemre! Politikusi minőségében ne erősítse, az nem fog neki menni.
silenceCZ
2013. szeptember 05. 01:09
hozzászólásod érdemében hamis, stílusában pökhendi és primitív.
becike4
2013. szeptember 05. 01:09
Mondá a kommunista kutya.
Agnieszka
2013. szeptember 05. 01:09
Ott voltam néhai Németh Géza egyháza által akkor kirekesztett református lelkész temetésén , eléggé az utólsó percben értem oda, s teljesen véletlenül a teljes Fidesz vezérkar mellett, között álltam. Lehet egy temetésen eléggé éretlenül, tiszteletlenül is viselkedni, nem is rosszakaratból, csak a nevelés, önnevelés hiányából, tudatlanságból. A Fideszesek azóta is jó emlékem, fiatal, összeszedetten, tisztelettudóan, szerényen viselkedő fiatal párok tették tiszteletüket egy-egy szál virággal, kicsi csokorral egy kiváló ember, nagyszerű lelkész, barátjuk édesapjának gyász szertartásán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!