Kinevezték a Jezsuita Roma Szakkollégium új rektorát

2013. június 28. 08:42

Kinevezték a Jezsuita Roma Szakkollégium új rektorát, Antal Istvánt az intézmény ünnepélyes tanévzáróján - közölte a jezsuita rend kommunikációs szolgálata szerdán az MTI-vel.

2013. június 28. 08:42

Mint írták, a szakkollégium keddi budapesti tanévzáró ünnepét Forrai Tamás jezsuita provinciális nyitotta meg, aki megköszönte Kiss Ulrich eddigi rektori munkáját és kinevezte az új rektort. Antal István rektori esküje után Jezsuita Roma Szakkollégiumért díjat kaptak a kollégium alapításában végzett munkájáért Kiss Ulrich prorektor és Hofher József jezsuita lelki vezető.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2013. június 30. 18:23
Felháborító szeggregáció! Kizárni a magyarokat! Nem értik meg a romákat: mikor a szeggregáció ellen ugatnak,nem részesedni akarnak, hanem mindent elfoglalni. Egyébként a szerzetes rendek országhatárok figyelembedvétele nélkül működtek, nem számított soha a szerzetesek származása!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!