Plébánosok a kifutón

2012. október 09. 13:05

Divatbemutatót tartanak anglikán lelkészek a legújabb palástokból Manchesterben. Azt szeretnék megmutatni, hogy az egyház korszerűsödik és magához tud vonzani fiatalokat.

2012. október 09. 13:05

Divatbemutatót tartanak anglikán lelkészek a legújabb palástokból Manchesterben azzal a céllal, hogy megmutassák: az egyház korszerűsödik, és magához tud vonzani fiatalokat. A modellek összesen heten vannak, mindannyian észak-angliai templomok lelkészei, ketten közülük nők. A tervezők viszont világi személyek.

„Az egyház nagyon sokat modernizálódott az utóbbi húsz évben, és a változás tükröződik a lelkészek ruházatán is. Vége az ötven árnyalatú szürkeségnek, színgazdag kor köszöntött be” – idézte a The Daily Telegraph Mark Daviest, Middleton püspökét.

A divatbemutató egy kétnapos egyházi rendezvény része, amelyen templomok megvilágításától a parókiák számítógépes rendszerein át még koporsókból is lesznek bemutatók most szerdán és csütörtökön.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csűrcsavar
2012. október 21. 12:29
De valóban nagy nyereség az Istenfélelem, megelégedéssel; Mert semmit sem hoztunk a világra, világos, hogy ki sem vihetünk semmit; De ha van élelmünk és ruházatunk, elégedjünk meg vele. (1 Thim 6:6-8)
orbán(c)
2012. október 19. 08:56
Közben a kivetitőn megy a bebe -tv.
acido domingo
2012. október 18. 01:01
Más a célja a két 'cifraságnak'. Egyik az Úrnak szól, a másik meg általában nem...
magnamater
2012. október 15. 20:33
Nem a vég kezdete, kezdetben is így volt,el kell olvasni az Exodus 28.részét, bizony, nagy gonddal volt kitervelve a papok öltözéke, arany,drágakövek,csengők díszítették a papi ruhákat.Kitűnő ízléssel volt a ruházat eltervezve,látszik, Mózest egy királylány nevelte! Tiara,püspöksüveg, brokát miseruhák, csipkés karingek - Egyházunk papjai is szeretik a cifra ruhát, noha prédikációkban a nőker sokszor megrótták érte!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!