Másfél év a volt pápai komornyiknak

2012. október 06. 13:56

Bűnösnek találta bizalmas dokumentumok ellopásában a volt pápai komornyikot egy vatikáni bíróság, és másfél év börtönbüntetésre ítélte szombaton.

2012. október 06. 13:56

A vatikáni bíróság azzal vádolta XVI. Benedek volt komornyikját, Paolo Gabrielét, hogy bizalmas dokumentumokat és leveleket lopott el a pápai lakosztályból, hogy a sajtónak adja ki őket. Paolo Gabriele elismerte tettét, ennek ellenére mindvégig ártatlannak vallotta magát.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2012. október 08. 12:31
Nem hinném, hogy e pápának nagy bűnei volnának,a komornyik magatartása a visszataszító: behízelegte magát egy bizalmi állásba, aztán a főnökét elárulta,ő a Vatikán Júdása.
Kommentelő
2012. október 08. 12:27
Arról nincs hír, hogy a pápát mikor ítélik el befolyással való üzekedés...oppardon, üzérkedésért? Mert arról nem hallottam, hogy cáfolta volna az újságiró által kiszivárogtatott tények valóságtartalmát, vagy beperelte volna becsületsértésért...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!