A téren

2012. szeptember 19. 21:32

Bölcsföldi András a közösséget összetartó erőkről bölcselkedik.

2012. szeptember 19. 21:32

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2012. szeptember 21. 23:04
A hallottak és látottak alapján -de tapasztalataim szerint is - sokféleképp jöhet létre jó közösség, de mindig kell /kellenek/ vezetők /hangadók/ akik pozitiv töltetet tudnak adni, ami miatt az ott lévőkk szeretnek ott lenni. Én azt hiszem, ezen a téren a hazai történelmi egyházaknak sokkal többet kellene tenni. Nem mondom azt, hogy semmit nem tesznek - példáúl a gyerek táborokkal, az ifi foglalkozásokkal és a helyi közéletbe történő bekapcsolódással, de ugyanakkor negativumokat is tudnék felsorolni. Olyan gyülekezetről példáúl, ahol a gyerekeket eltiltják- mert bűnös dolog- a versenysporttól, a népzenétől és a népi tánctól - mert bűnös gondolatokat keltenek. Ezzel elérik, hogy sem a szülők, sem az iskolák nem szivesen engedik hozzájuk a gyerekeket. Hogy tévedés ne essék, református gyülekezetről van szó, Budapest közelében. Szivesden hallanék erről is véleményt Bölcsföldi András úrtól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!