Vona: Maradjon meg a kazincbarcikai kórház!

2012. július 19. 20:18

A kazincbarcikai kórház megmentéséért tartottak demonstrációt a Jobbik szervezésében csütörtökön a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei városban, ahol Vona Gábor, az ellenzéki párt elnöke úgy fogalmazott: az intézmény „áldozatul esett a kórházi reformnak álcázott intézkedéseknek”.

2012. július 19. 20:18

Vona Gábor azt mondta: a kórház az egyik legfontosabb intézménye egy településnek, a kórházat, a templomot, az iskolát védeni kell, és ezt sem a mostani, sem a korábbi kormányok nem így gondolták.

Hozzátette, hogy a kazincbarcikai intézmény traumatológia, intenzív és sürgősségi részleg, gyermekosztály nélkül működésképtelen lesz, a kormányzat ugyanakkor most még „nem meri felvállalni, hogy úgy ahogy van, bezárja ezt a kórházat”, ezért is kell most „megálljt parancsolni ennek a folyamatnak”. A Jobbik elnöke közölte: céljuk az, hogy a kórház megmaradjon.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
radical
2012. július 19. 23:00
Ki az a hülye fideszes agyhalott aki erre a nem tetsziket nyomja?
==T==
2012. július 19. 21:24
Kell a pénz stadionra.
pimepime
2012. július 19. 20:54
De a lényeg! Az izsófalvi pszichiátriai szakkórház kertes épületére fájhat valakinek a foga, ezért kell a pszichobetegeket a kazincbarcikai kórház 8. emeletére(!) költöztetni.
pimepime
2012. július 19. 20:48
1,7 millárdos étrékű, ultramodern műtőket zárnak be.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!