A magyar alkotmányra hivatkozik az amerikai videoblogger

2012. április 28. 08:52

A magyar alkotmányt idézte abortuszellenes videójában Molotov Mitchell amerikai megmondóember.

2012. április 28. 08:52

Mitchell szerint az abortusz 1973-as legálissá tétele az amerikai történelem legnagyobb bűne, miközben van egy ország, Magyarország, ahol a következőket tartalmazza az idén életbe lépett alkotmány: „Az emberi méltóság sérthetetlen. Minden embernek joga van az élethez és az emberi méltósághoz, a magzat életét a fogantatástól kezdve védelem illeti meg.”

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyurcsány Viktor
2012. május 05. 02:58
A csávó nyilván egy tipikus Obama-ellenes, amellett Izrael-imádó mélykeresztény republikánus. Az ilyeneket szoktátok ti itthon máglyára kívánni, ld. Hit Gyülekezete.
duzur
2012. május 05. 02:58
Remélem, hogy azok akik itt az abortusz megnehezitése vagy tiltása mellett kardoskodnak, önfeláldozóan igyekeznek mindent megtenni az országban nélkülözö MÁR MEGSZÜLETETT gyerekek nélkülözése ellen!.. Mert ha nem, akkor jobb, ha hallgatnak.
smogger
2012. május 01. 02:15
És erről te regényeket tudnál mesélni egy önéletrajz szines formájában.......
Akitlosz
2012. május 01. 02:14
Ha nem akar abortuszt, akkor szülje meg a gyereket! Ja hogy az nem megy neki, csak a pofázás! A törvény nem tiltja, hogy gyereket szüljön, ha ennyire nem akar abotuszra menni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!