Leszakadt egy konyha a Kén utcában

2011. szeptember 22. 12:54

Leszakadt egy födém csütörtök reggel a ferencvárosi Kén utcában. A balesetben kilenc ember sérült meg, közülük négy gyermek és egy csecsemő.

2011. szeptember 22. 12:54

Száz embernél is többet mentettek ki a IX. kerületi Kén utcából, mivel leszakadt egy födém egy első emeleti lakásban. Az eset körülményei egyelőre nem tisztázottak. Az omlást állítólag az okozta, hogy ellopták a födémet tartó acélgerendákat.

Az omlás kilenc embernek okozott sérülést, akik között négy gyermek és egy csecsemő is van. Az Országos Mentőszolgálat ügyeletese szerint a gyermekeket a Haim Pál Gyermekkorházba szállították. Petróczi Tímea, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője korábban két ember könnyű és két ember súlyos sérüléséről beszélt.

A baleset pontos okát egyelőre nem tudni: a helyszínre érkező tűzoltók először gázrobbanásra gyanakodtak, ám ezt később kizárták. Bácskai János ferencvárosi polgármester szerint az ellopott acélgerendák miatt következett be a baleset. A helyszínen méréseket folytatnak, a kimentettek pedig a sportcsarnokban szállásolták el.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Feketestucni
2011. szeptember 23. 08:40
Micsoda hír! Ózdon, Miskolciában havonta van ilyen a módszerváltás óta komplett gyárakat raboltak el... Hú de izgi fémlopás nahát! :P
Krupp Skya
2011. szeptember 23. 06:59
És pont a konyha plafonja szakadt le, még ez is mintha Bokrost támogatná, hogy „meg szűnt az ebéd" először csak az ingyen, aztán a fizetős is, mert ez a szerkezeti reformok iránya.
Krupp Skya
2011. szeptember 23. 06:50
A kommunistát is nehéz meggyőzni a szerkezeti reformok hátrányáról. A szerkezeti reformok azok ilyenek Ők kis volumenbe csinálták a reformot, csak egy családra szakadt rá a reform. Amit Bokros , Gyurcsány csináltak, szintén ketten ott egy egész országra szakadt a mennyezet (Gréczy csak segített nekik tartani amíg Ők kihordták a mennyezet alól pénz pillért) 22.000.000.000.000 Ft
gyula
2011. szeptember 22. 20:36
Arról meg már nem is beszélve , hogy hogy a faszba tudtak "ezek" kisurrani pár darab minimum 3-4 méteres vasgerendával ....amihez nyilvánvalóan tehetautó is kellett ....és több ember ....... mert akkor megállna a bünpártolás is ..... de ezt csak a gonosz náci énem mondatja velem ,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!