Jön a Fásy Szupersztár Tehetségkutató!

2011. augusztus 24. 13:00

Az évek alatt annyi zenei anyagot küldtek Fásy Ádámnak, hogy nem volt mit tenni, létre kellett hoznia saját tehetségkutató műsorát.

2011. augusztus 24. 13:00

Több mint hatezer zenei anyagot küldtek be hozzám, amit már nem nagyon lehetett tárolni, így kitaláltuk, mi lenne, ha megmérettetnénk őket? Először 1200-at választottunk ki a több ezer felvételből, az elődöntőben pedig már csak 73 versenyző szerepel” - mesélte a Stopnak a Fásy Mulató házigazdája. Fásy Ádám szerint ez a verseny semmivel sem másabb, mint a többi, de azért találta ki, mert vannak olyan műfajok, amik a többi tehetségkutatóban nem élnek meg.

A Zeneexpressz műsorvezetője elmondta: a versenyzők több kategóriában indultak, van köztük táncos, zenekar, előadó. A tehetségkutatóban csak magyarul lehet énekelni, ennek megfelelő a mottója is: „Magyar földön magyar zene”. A legjobb 20 versenyző ősszel a többi tehetségkutatóhoz hasonlóan hétről-hétre méretteti meg magát. A Fásy Szupersztár Tehetségkutató győztese nemcsak a „2011-es év Szupersztárja!” címet nyeri el, de emellett menedzselik a televíziós szerepléseit, fellépéseit, valamint CD-je is készülhet.

Fotó: Zeneexpressz.hu

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2011. augusztus 27. 13:07
Feri mint illuczionista felléphetne mert az volt az illúziójuk, hogy nagy a jólét, dübörög a gazdaság.
picur3ka
2011. augusztus 27. 12:23
Ezek a musorok rendkivul jok tudnak lenni: http://www.youtube.com/watch?v=QQWecSHMR7o
dönci4
2011. augusztus 27. 11:38
Nem lehetne ezt az iszonyatot száműzni? Valahová jó messzire.
tunde04
2011. augusztus 25. 13:50
így lehet ezt überelni. kiscsillag megasztár szupersztár egyébként ez a fásy nagyon benézett valamit. talán a nézőket meg kellett volna kérdezni, akarnak-e gy ilyen coolos szupersztár fásy produkciót és szeretnének-e ezen szocializálódni. mert hát ugyi csak a mi pénzünkről van szó és nem fásyéról. na de ez van. eszed nem eszed nem kapsz mást. kíváncsi vagyok zsülike milyen szerepet kap ebben a fene nagy műsorban. mert, h benne lesz ammán biztos. az elhunyt és jelenlegi szuper sztároknak meg annyi. ádám szupersztárja kilöki őket ebből a körből mint a sz@rt. figyelem világ klasszis születése van kilátásban az ATV műsorán!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!