Elmarad a Megasztár

2011. augusztus 19. 10:05

A TV2 úgy döntött, hogy tehetségkutatójának hatodik szériája várhatóan csak jövőre kerül képernyőre, amikor véget ér a konkurens X-Faktor.

2011. augusztus 19. 10:05

Nem lesz ősszel Megasztár 6 – értesült a Nők Lapja Cafe. A casting ugyan már megtörtént, most mégis úgy döntöttek, csúsztatják a tehetségkutatót és inkább az új valóságshow-ra, az ÖsszeEsküvőkre koncentrálnak az őszi szezonban.

Kiss Péter, a TV2 programigazgatója elmondta: a reality napi összefoglalókkal, látványos show-műsorokkal és késő éjszakai kiadásokkal kerül képernyőre, emellett pedig jön a Jóban Rosszban dupla részekkel, és visszatér Hajdú Péter is a Frizbivel. A Megasztárt állítólag már csak jövőre indítják el, amikor véget ér az RTL Klubon az X-Faktor.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TroppauerH
2011. augusztus 21. 21:12
Egy "hangtalan" alakokkal és hallatlanul dilettáns "zsűrivel" kitömött "műsor" csúszása csak javára válhat az "éternek". A konkurens retek-klub hasonló borzalmai is csúszhatnának a kukába. Az is előre megrendezett műmájer valami.
holnaPinap
2011. augusztus 19. 21:09
először átjöttek szombatról péntekre ezzel a gánnyal, mert "okos enged". aztán kötőtűt szúrtak a hónapok alatt felépített Szíj Melinda varázslufiba, végül inkább elkullognak a távoli jövőbe, amikor már csak szilveszteri ismétlések lesznek a retekklubnál. Ezt nevezem acélos konkurenciának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!