Jön a Megasztár újabb szériája

2011. június 23. 09:22

A tavalyi, 5. Megasztár gyenge szereplése után a Tv2 ad még egy esélyt tehetségkutatójának. A zsűrit ismét lecserélik, Bereczki Zoltán és Falusi Mariann már biztosan csatlakozik a folytatáshoz.

2011. június 23. 09:22

A tavalyi, 5. Megasztár bukása után a Tv2 ad még egy esélyt tehetségkutatójának. A legutóbbi széria népszerűsége jócskán elmaradt az első két részétől, viszont amikor nem az X-faktor ellen kellett szerepelnie a Tv2 énekeseinek, hozták a nézettséget.

A Tv2 ismét lecseréli a teljes zsűrit. Bereczki Zoltán és Falusi Mariann a Nagy Duettből csatlakozik a tehetségkutatóhoz, a további két zsűritag kiléte még nem ismert. A Blikk azt írja, a műsor struktúrája is meg fog újulni. Kevesebben kerülnek be a középdöntőbe, az énekesek felkészítése során pedig nagyobb lesz a hangsúly az egymás elleni vetélkedésen - írja a lap.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. június 23. 21:55
Tv2, nek 1 bukás, nem elég, kell nekik még 1. Jó az , ha van. Egyébként ki ez a szép mosoly a fotón?
buckafej
2011. június 23. 13:17
Ezek sem tudnak semmi újat kitalálni, lehúznak még egy bőrt róla. Bereczki egy nyálas, hisztis, primadonna. Csoda, hogy pasi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!