Wellnesskúrán az ejtőernyős szamár

2010. augusztus 04. 13:58

A néhány héttel ezelőtt még állatkínzók által magasba kényszerített orosz szamarat egy angol bulvárlap vásárolta meg, a költözésig luxuskörülményekben részesül.

2010. augusztus 04. 13:58

Egy állatok számára épült wellnessközpontban masszázzsal és biotakarmánnyal gondozzák azt a szamarat, aki két héttel ezelőtt még ejtőernyős ugrásra kényszerült. Anapka a Kreml-finanszírozású wellnesskúra és az előírt vesztegzár lejárta után Angliába költözik, a The Sun nevű bulvárlap vásárolta ugyanis meg.

A csacsival két héttel ezelőtt a mótorcsónakos ejtőernyőzést akarta népszerűsíteni egy vállalkozás. Természetesen Anapka végig kétségbeesetten üvöltött a fájdalomtól, majd vízbe esett. Az állatkínzók a laza orosz szabályozás miatt nem kaptak büntetést.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!