TV2

2010. augusztus 24. 13:37

Hazahozzuk-e a katonákat Afganisztánból, kérdezte a Mokka a nézőit és rögtön felajánlott két belépőt a Sose halunk meg című musicalre. Mintha előző nap nem halt volna meg egy magyar katona a távolban.

2010. augusztus 24. 13:37

A TV2 ahogy szokta, kedd reggel is aktuális témákkal jött: olyan interjúk voltak terítéken, melyekben Benkő Tiborral, a honvédség parancsnokával és egy traumapszichológussal beszélgetett a műsorvezető - arról, hogy hétfőn tálib ellenállókkal szembeni tűzharcban meghalt egy magyar katona.

Csakhogy az interjúk között volt egy kis szavazás. Páros belépőjegyet lehetett nyerni a TV reggeli műsorában a Sose halunk meg című musicalre, ha válaszolunk a tévécsatorna nézőket megszavaztató kérdésére, melyben azt tudakolták, akarjuk-e hogy hazahívja a kormány az Afganisztánban szolgáló magyar katonákat.

Mint azt a Mandiner blogon kiderítettük, a TV2 fenntartja magának a lehetőséget, hogy ez a véleményszavazás bármikor be legyen szüntetve, vagy éppen át legyen alakítva. Hát most élni kellett volna a lehetőséggel.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fiandre
2010. augusztus 25. 08:54
Érzéketlen, sötét barmok!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!