Paraguay

2010. július 09. 13:04

Latin-Amerika nemzeteinek legszerencsésebbike kétségkívül a paraguayi: amíg a nagy futballnemzetek sorra buktak el, ők egész jót meneteltek. És itt vannak Larissa jóvoltából a jutalomfalatok.

2010. július 09. 13:04

Nem mondom, hogy Paraguay a létező világok legjobbika, de azért az nemzeti boldogságfaktor terén most valószínűleg egészen jól állnak. Nem is szabad ezen csodálkozni, akkor amikor az ország története során először bekerült a futball-világbajnokságon a legjobb nyolc közé.

A boldogsághormonok termelődését azonban valószínűleg még az Albirrojánál is jobban fokozza a világbajnokság barátnője: a 24 éves Larissa Riquelme teljes mellszélességgel támogatta a hatmilliós ország csapatát. Azt is megígérte, hogy amennyiben világbajnok lesz a csapat, akkor meztelenül szalad végig Asunción utcáin.

Nos, erre nem került sor, de a jó mellűlelkű szépség szerint az emberek így is megérdemlik a vetkőzést. A tettre már sor is került, a textilt az asuncióni Diario Popular fotósai előtt tépte le magáról. Latinos virtus, latinos formák. Fuerza Paraguay!

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!