A Fidesz keresi a jobbikos szivárogtatókat

2010. április 08. 12:50

A kampány utolsó szakasza hírszerzési csata volt a két jobboldali párt között, melyet a Fidesz látszott megnyerni, de most az egyre több, róluk felszínre kerülő információ kiszivárogtatóját keresik.

2010. április 08. 12:50
Az Index szerint a Fidesz és a Jobbik információháborújában az okozta a fordulatot, hogy a radikális párt nyilvánosságra hozta a pártigazgató titokban felvett adatbázis-ismertető előadását. A Fidesznél ennek hatására kezdték el szűrni a Jobbik-gyanús aktivistákat. A kampány néhány hete a Jobbik vezetőinek, illetve tagjainak magánbotrányairól szólt. A választás első fordulója előtti néhány napban viszont megváltozott a helyzet, és fideszes ügyek tömegei kerültek felszínre. A Fidesz ezért próbálja kiszűrni a bizonyíthatóan jó Jobbik-kapcsolatokkal rendelkező aktivistákat.

A Jobbik, illetve a hozzá köthető Barikád lap internetes oldala már egy hete megtámadta a Kubatov Gábort, a Fidesz pártigazgatóját: nagy szerepe van a Jobbikot sújtó botrányokban, és „vájkál a családok magánéleti viszonyaiban” - állították.

Ezt az állítást erősíti a kuruc.info hírportálon által szerdán megjelent hangfelvétel, melyen Kubatov egy tavalyi fideszes fiataloknak szóló nyári egyetemen beszél a választók pártpreferenciáiról szóló adatbázisaikról.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!