Romáknak jelent meg Jézus

2010. március 19. 12:25

Különös jelenésre lett figyelmes a Kassa közelében fekvő Tornán élő roma család: a szobájukban álló régi szekrény ajtaján Jézus Krisztus és Szűz Mária alakját vélték felfedezni.

2010. március 19. 12:25
Napok óta egymásnak adják a kilincset a tornai romák, akik családostul mennek a házba imádkozni. A szekrényajtó körül gyertyákat gyújtanak, így szinte házi oltárt alakítottak ki. A család elbeszélése szerint egy reggel a szekrényajtó mozogni és villogni kezdett. Nem sokkal később Jézus Krisztus és Szűz Mária alakja jelent meg a felületén.

Volt, aki olyan mélyen átélte a látomást, hogy elájult. Az egyik asszony például önkívületi állapotba esett, és a ház tulajdonosáról azt mondta, ő a megváltó. A háziasszony állítja, hogy a jelenség felfedezése óta sokkal jobban érzi magát, és nincs szüksége gyógyszerekre.

A fa erezete valóban kirajzol ugyan egy széttárt karú alakot glóriával a feje fölött, de a helyi plébános szerint élénk fantáziára is szükség van ahhoz, hogy éppen a megváltó alakját fedezze fel benne valaki. A plébános kételkedik a jelenésben, de azt mondta, örülni fog, ha az megerősíti az emberek hitét.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sámson
2023. február 04. 02:26
Ez mindent elmond: "Az egyik asszony például önkívületi állapotba esett, és a ház tulajdonosáról azt mondta, ő a megváltó. " A Biblia tanácsa alapján nem szabad minden jelenésről azonnal elhinni, hogy Istentől származik, mert az származhat emberi képzelgésből is (famintába belemagyarázás), és származhat az ördögtől is. Minél tájékozatlanabbak, butábbak az emberek, annál nagyobb esélye van az ördögnek átverni őket. Ez az állítólagos "Mária" legtöbbször olvasni nem tudó gyerekeknek (Fatimai jelenés), meg fanatikus romáknak (jelen cikk) jelenik meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!