Spányi Antal

2010. február 26. 09:21

A megyéspüspök kálváriája egy 2007-ben kezdődő netes cikkel indult, melyben „buzgó” katolikusnak festették le. A Népszabadság is ravaszul sejtet: Perel a homoszexualitással vádolt püspök. Még jó!

2010. február 26. 09:21
Ambrus Balázs
A legutóbbi tárgyaláson a rágalmazással és becsületsértéssel meggyanúsított V. István szerint nem becsületsértő azt állítani egy papról, hogy homo, mivel sem a btk-ban, sem a kánonjogban nem szerepel ennek az irányultságnak a szankcionálása. Az iratok szerint viszont az azóta törölt honlapon e hajlam kiélésével hozták hírbe a főpapot. Hát ide vezet, ha egy orgonakészítő nem nyeri el az építtető bizalmát.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagytestver
2010. augusztus 28. 15:41
Hat hogy legyen homokos.... Dehogy, bemocskoltak, ahogy Mayer Mihaly pecsi puspokot, es feleseget: Wolf Gyula nevu paptestveret, akivel milliardokat loptak el az allam penzebol. A politikusok kezdok ezekhez kepest hazudozasban, lopasban es perverzioban!
Vendéen
2010. február 26. 17:23
Még az előző fordulóról: http://www.magyarkurir.hu/?m_op=view&id=30403
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!