Az Obama házaspár a legjobban öltözött

2009. augusztus 06. 10:08

Az amerikai elnök, és felesége a first lady vezetik a nemzetközi jólöltözöttségi listát a Vanity Fair magazin szerint.

2009. augusztus 06. 10:08

Barack és Michelle Obama lekörözték a hollywoodi sztárokat a Vanity Fair magazin nemzetközi jólöltözöttségi listáján. A sort az elnök vezeti, felesége a második helyre került. A korábbi nyertesek közül idén nem került fel Angelina Jolie, de férje, Brad Pitt még rajta maradt.

A rangsort a divatvilág „bennfentesei” állították össze. Az elnöki páron kívül szerepel még a listán Penélope Cruz spanyol, Anne Hathaway amerikai színésznő, Tiki Barber, az NBC televízió tudósítója, valamint a James Bond-filmek sztárja, Daniel Craig is. A politikai élet szereplői közül nemcsak az Obama házaspárt tették a listára a szakemberek. A francia elnöki pár, Nicholas Sarkozy és Carla Bruni szerepel rajta, valamint New York városának jelenlegi polgármestere, Michael Bloomberg és társa, Diana Taylor is.

Az elnök és a first lady a legjobban öltözöttek (hvg.hu)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!