Király Gábor megmondta a véleményét Szalai Ádámról

2021. június 22. 10:18

Szerinte sokat adhat a csapatnak kapitányként.

2021. június 22. 10:18
null

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szalai Ádám szerepét hangsúlyozta a németek elleni szerdai Európa-bajnoki csoportmérkőzés előtt Király Gábor, aki Dzsudzsák Balázzsal holtversenyben, 108 szerepléssel válogatottsági rekorder Magyarországon.

„Ádám nagyon fontos játékos, akinek sok Bundesliga-tapasztalata van. Nemzetközi szinten is rengeteget szerepelt, és emiatt sokat tud adni a csapatnak kapitányként.

– nyilatkozott a Hertha BSC ex-kapusa, Király a dpa német hírügynökségnek. 

A Mainzban légióskodó Szalai a franciák elleni, szombati csoportmérkőzésen (1-1) ütést kapott a fejére, ezért már korán le kellett cserélni, de szerdán, Münchenben bevethető lesz. A 2019-ben visszavonult Király Gábor – aki az 1860 München csapatában is játszott Németországban – a 2016-os Eb-n 40 évesen és 86 naposan is szerepelt, így ő a legidősebb játékos, aki pályára lépett kontinensviadalon.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Madasa Hatter
2021. június 28. 16:36
:) most mit mondjak, az élet nem rádcáfolt hanem elgázolt baszod..nem tudom mivel foglalkozol focikommenten kívül de szerintem ne add föl az állásod...
Vakfolt
2021. június 26. 18:27
Az első és második német gól egy hajszálon múlott neki, ez nem az ő meccse volt. Nem fogok zsidóskodni, a 2-2 is messze az elvárásaim fölött van. Úgyhogy ennyiben is hagyom. Nagyon jók voltunk!!
barany
2021. június 26. 18:27
Nagy Ádámot nyugodtan lehet dicsérni. Nem fogja elbízni magát.. Okos és becsületes.
olajfa1
2021. június 26. 18:26
Nagyon szépen kérek mindenkit, arra, hogy SENKIT SE SZTÁROLJANAK!!! .még Nagy Ádámot se- MERT EZZEL TÖBBET ÁRTANAK A CSAPATNAK MINT HASZNÁLNÁNAK!!! Ez tényleg a csapatról szól! és ha elkezdünk egy- egy -bármelyik csapattagot- sztárolni ELŐRE!!!... azzal SOKKAL TÖBBET ÁRTUNK A CSAPATNAK, ÉS ANNAK A JÁTÉKOSNAK IS AKIT SZTÁROLNÁNK!!!... mint amennyit használnánk vele! Ráadásul akkor az ellenfélnek is sokkal könnyebb dolga lesz!!!... és a sztárolt játékosra sokkal jobban odafigyel a ellenfél és ezzel csak és csakis bukás lehet a vége!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik