Alig fürdőruhában égetem magam...

2017. június 8. 22:31

Fekete Ági
SzemLélek
Ha azt akarom, hogy ne csak a szépségemért, hanem a személyiségemért is szeressenek, akkor jobb, ha erkölcsösen öltözködöm.

„Ha azt akarom, hogy ne csak a szépségemért, hanem a személyiségemért is szeressenek, hogy meglássa a hím nem, milyen jó fej, vicces és segítőkész vagyok, hogy komolyan vegyenek az emberek, akkor jobb, ha erkölcsösen öltözködöm. Amúgy sem jó egész nap feszengeni, folyton lehuzigálni a mindig felcsúszó gatyámat, mert nem fogom komfortosan érezni magam a bőrömben.

Nem azt akarom ezzel kifejezni, hogy hordjunk minden nap 40 fokban is fekete hosszúnadrágot, vagy hogy felejtsük is el a divatos ruhadarabokat, és öltsünk magunkra egy zsákot. Csak figyeljünk arra, hogy öltözetünk ne legyen hivalkodó.

Meggyőződésem, ha Mária, Jézus édesanyja ma élne a Földön, nem hosszú, Jézus-korabeli ruhákban róná Budapest utcáit, hanem divatosan, mégis erkölcsösen, tisztán öltözködne. Miért? Mert a szépségünkkel is hirdethetjük Isten dicsőségét! Mária ki nem hagyna egy alkalmat se, hogy Isten nagyságát és hatalmasságát hirdesse.

Tehát miért jó tisztán, mégis divatosan öltözködni? Mert a szépségemet és a személyiségemet együtt értékelhetik. Nem erre vágyik minden nő?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 241 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ahogy kinéz szegény, tökmindegy, hogyan öltözködik.

Ha valaki szép, az egy zsákban is szép.
Egyébként meg: Jó látni Nőket az egyen kinézetű, egyen kilóra ványasztott , egyen frizurás, egyen agyatlan , eladó p**cik között.

Hülye a "túloldalon" is van, már botoxolnak és nyafognak, mint valami kéjnő, miközben képtelenek meglátni a valódi a nőt, ezért egyre többen "belterjesednek".

Egyébként meg: mindenkinek egy élet adatik, úgy csinál magából embert, vagy hülyét, ahogy akar. A gond ott kezdődik, hogy az emberek kénytelek együtt élni a hülyékkel.

Amiota a vilag a vilag a dogos jo csajok megmutatjak amijuk van, a szerenyebben megaldottak pedig szemforgatva botrankoznak ezen...

Igy van de nem kell olyan messzire menni, lasd heller anyo...

Mit ne mondjak!
A dögös csajoknak nagy a szájuk, de van eszük! Eszük ágában sincs kirakatba tenni és ingyen osztogatni a dögösségüket. Őket szokták feleségül venni.
A dögösnek látszó hülyéket meg kihasználni szokták.

Igaza van, manapság is öltözhet divatosan, vonzón egy lány/ nő, anélkül, hogy közönségessé válna.

Nyár van alig fürdőruhában égetem magam
Ez egy régi dal a címe. Neoton

https://www.youtube.com/watch?..

Elég sűrűn járok, jártam Fanni néni háza előtt, jól esett megnézni, hogy a kapucsengőjére még mindig az volt kiírva, hogy Radnóti Miklós.

Csakhogy, az ember nem párzik, hanem szeretkezik.
Arról nem is beszélve, hogy a szukák, évente kétszer tüzelnek és csak akkor engedik magukhoz közel a kanokat.
Biztos, hogy ezt akarod?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában