8+1 dolog, amit csak egy édesanya tud a világ egyik legjobb úszónőjéről

2016. szeptember 26. 12:50

Bakos Barbara
Képmás
Hosszú Katinka az egyik legsikeresebb magyar élsportoló. Élete negyedik olimpiáján családja is utána utazott, hogy jelenlétükkel támogassák. Interjú az úszónő édesanyjával.

„Katinkát és édesanyját, Bakos Barbarát még áprilisban választotta nagykövetének a P&G „Köszi, Anyu!” kampányához, amelynek köszönhetően az úszónő és édesanyja a szokottnál egy picivel több időt tudtak eltölteni együtt: interjúkat adtak és rendezvényeken vettek részt közösen. A család kiutazása kapcsán beszélgettünk Barbarával, és megtudtunk olyan érdekes, magánéleti dolgokat az Iron Lady-ről és az ő anya-lánya kapcsolatukról, amelyek eddig nem kaptak figyelmet: 

»Közös hobbink az olvasás«

Szeretik az életrajzi könyveket, amelyek inspiráló, elgondolkodtató életigazságokat mutatnak be, amelyekből ők maguk is építkezni tudnak. Sokszor egymásnak ajánlják a jobbnál-jobb könyveket. 

Egy báránnyal járja a világot

»Bizony, 27 éves, és van egy kabala báránya. Ezt egy kispárnájával együtt mindenhová magával viszi, bármerre is utazik a világban.« Természetesen a bárány is utazott Rióba. 

Kamaszkori kedvence egy Puma cipő volt

»Úgy 16 éves koráig egy igazi farmernadrágos, tornacipős lány volt. Volt egy kedvenc Puma cipője, télen-nyáron abban járt, amíg ki nem lyukadt az elején.«

(...)

8+1  Kemény rap zenét hallgat

Egy jól megválasztott zene csodákra képes, főleg az igazán nagy megpróbáltatások előtt. Nem ok nélkül választanak a bokszolók is ütős bevonuló zenét. Hosszú Katinkának nagyon fontos, hogy a versenyek előtt olyan zenét hallgasson, amitől megállíthatatlannak érzi magát, éppen ezért kedveli az olyan »nagyképű« amerikai rapperek szövegeit, mint Kanye West, Eminem vagy éppen Jay-Z.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés