Kubatov, a magyar apa kitartatná lányait

2016. szeptember 15. 14:56

Veress Jenő
Népszava
Ahogyan Kubatov pártigazgató fogalmazott, ő a fiáért aggódik. Mert, amint a hvg.hu írta, így beszélt a bevándorló-gyűlöletről: „az én okom a fiam jövője. Van két lányom is, de remélem, hogy őket majd elveszi valami fiatalember, és eltartja őket.”

„Lázár János - azóta igencsak kikupálódott - hódmezővásárhelyi polgármesterként 2008-ban azt mondta, hogy akinek »nincs semmije, az annyit is ér«. Hozzátette, fia, Boldizsár „jó partinak” fog számítani a helyi lányos anyák körében. Alighanem arra gondolhatott, hogy a csemete majdani neje a női princípiumának élhet csak, hiszen Boldinak van már svájci bankszámlája is. Aztán kiderült: tízéves korára egy 60–70 millió forintot érő budai luxuslakás tulajdonosa is lett. (...)

Azt még nem tudjuk, hogy a Lázár és a Kubatov-család (meg a Keresztapa népes famíliája) miképpen döntött gyermekeik jövőjéről. Nyilván nem úgy, mint migráncsországban, ahol tevékért, vagy éppen kemény dollárokért adják feleségül a gyermeklányokat. Dehogy! Minálunk a nemesi családok leánygyermekei saját, közbeszerzett lábukra állnak. Ahogyan Kubatov pártigazgató fogalmazott, ő a fiáért aggódik. Mert, amint a hvg.hu írta, így beszélt a bevándorló-gyűlöletről: »az én okom a fiam jövője. Van két lányom is, de remélem, hogy őket majd elveszi valami fiatalember, és eltartja őket.«”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 44 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tartson ki téged a Vörös Jenő!

Veress, az öntudatos proli. >:>

" Majd csinálnak belőle egy pár hetes értelmezési kampányt....."

Igen, ennyire nyomorúságos, vert helyzetben vannak.

A füst a Magyar Nemzet firkászának is nagyerővel jöl a füléből. A szájából meg az a kormányinfón, hogy mi a kormány álláspontja ezügyben...................


Micsoda szennylap lett ezekből.....

Az Apámnak volt egy aranyos fiatal kori bon mot-ja, h. hogy jön ő ahhoz, h. egy idegen nő lányát eltartsa. Azután megnősült és a felesége sohasem volt munkaviszonyban.

Sokféle családi élet és boldogulás van. Magánügy.

Sok függ a vállalni szándékozott gyermekek számától, a várható családi segítségtől, a házaspár tagjainak képzettségétől, tehetségétől.

Ha a gyerekeket megkérdeznék, h. hol szeretnének lenni és kivel a nem otthon töltött idő után, feltehetőleg az otthon, a mamámmal és a testvéreimmel lenne a válasz. Lehet, h. ez egy öntudatos, emancipált nőnek szinte fenyegetés.

Bármilyen fura és elkedvetlenítő, de évtizedekig is eltarthat egy fészekalja gyerek fölnevelése és ez nem igazán fér meg 8-10 órás kenyérkereső munkával. A probléma az, h. a társadalom nem ismeri el az otthoni nem kevés munkát társadalmilag hasznosnak.

az ő családja,ő lányai. mi közöm hozzá? semmi

Jeno, erre terjunk vissza majd akkor ha a feleseg is keres atlagban kozel annyit mint a ferj. Mert tobbnyire jo ha a felet (se)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés