Keresztényüldözés elleni államtitkárságot hoz létre a kormány

2016. szeptember 6. 8:47
Az európai keresztény vezetők találkozója után Orbán Viktor és Balog Zoltán a keresztényüldözések összes formája ellen küzdő helyettes államtitkárságot hoztak létre az Emmin belül. A szervezet élére Török Tamás diplomata került.

Orbán Viktor a Vatikánban a pápával és európai keresztény vezetőkkel egyeztetett az EU katolikus képviselőinek évente megrendezett találkozóján, ahol a legfontosabb téma a közel-keleti keresztények sorsa volt más politikai és humanitárius kérdések mellett – írja a Magyar Idők.

A miniszterelnököt Balog Zoltán is elkísérte útjára, hazatérve pedig létrehozták a keresztényüldözések összes formája ellen küzdő helyettes államtitkárságot kormányzati felhatalmazással az Emberi Erőforrások Minisztériumában. A szervezet élére Török Tamás diplomata került. Az utóbbi időben Európában is több támadás érte a keresztényeket, emlékeztet a Magyar Idők.

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A vallásszabadság védelmére fordított pénz biztosan nem pocsékolás : a globális világ osztatlan egész . Az üldözött keresztények melletti kiállás mindenkivel tudatja , hogy mindenki szabadsága fontos .

"Országos Béketanács Katolikus Bizottsága – Magyar Katolikus Lexikon
lexikon.katolikus.hu › O
Országos Béketanács Katolikus Bizottsága, OBKB, Bp., 1950. aug. 1.: a békepapi mozgalom összefogó szerve. →békemozgalom. Országos Béketanács ...
"Országos Béketanács" - Országos Dokumentumellátó Rendszer Kereső
www.odrportal.hu/kereso/index.php?stype...q=%22Országos+Béketanács%22
Budapest : Országos Béketanács, 1963 "Országos Béketanács" keresése kiadóként ... Az Országos Béketanács Tudományos Bizottsága, Hazafias Népfront ..."

Forrás: Google

Várjuk ki a fejleményeket...

Nyilván már megvan az is, hogy ki lesz a vezető és kik fognak szakérteni nem kevés pénzért, hogy a helyettes államtitkárokról már ne is beszéljünk...

Az ember csak ámul és bámul, hogy hányan vannak akik gondolkodás helyett mindent benyelnek amit a PÁRT mond és tesz...

Ez a Külügyminisztérium területe, már amennyi befolyása van például az arab és az afrikai államokra. Az Európában megjelenő esetek kivizsgálása és megtorlása (olasz és francia ügyek) pedig az érintett uniós tagállamok bűnüldöző és igazságügyi szerveinek a feladata, nálunk még nem volt és remélem nem is lesz hasonló eset.

Rendben, de azt tudod, hogy sok rajongó ír hasonlókat mint te.

Kezedben egy fakard, tököd ezzel vakard! :)

A magyar alaptörvény egyértelműen leszögezi: "vallási meggyőződés megválasztása, elfogadása, kinyilvánítása és megvallása, továbbá annak megváltoztatása, illetve gyakorlása miatt senkit előny vagy hátrány nem érhet " Ha mégis bekövetkezik egy ilyen eset,(pl. keresztényüldözés Magyarországon) akkor az állam megfelelő szervei jogosultak, egyben kötelesek is a saját hatáskörükben megtenni minden intézkedést a veszély elhárítására).

A külföldi sajnálatos esetek elhárítására nincs semmiféle joghatásköre a magyar szerveknek, max. ha külföldön élő magyar állampolgárokat kéne "megvédelmezni". Az ilyen esetekben a hathatós segítségnyújtás lehetősége gyakorlatilag NULLA.

Vagyis: a propagandacélból létrehozott gittegylet csak miben is különbözik egy kalap szartól? Megvan! A KALAP a különbség! (Amibe megint beledobunk a költségvetésből egy milliárdoz... :)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés