Egymilliárd forint

Megtámogatja a kormány a világ keresztényeit

2016. szeptember 5. 21:03
A világban élő támadásokat elszenvedő keresztények számára egymilliárdos forintos keretet különített el a magyar kormány – közölte Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter. A politikus azzal indokolta ezt a lépést, hogy szerte a világon fontosak a kabinetnek a keresztény családok.

A kormány úgy döntött, 3 millió eurós (930 millió forint) keretet különít el arra, hogy a világban élő, támadásokat elszenvedő keresztény közösségeket segítse – mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter hétfőn.

A miniszter kiemelte: a világban élő keresztény közösségek védelme a kormány számára fontos szempont, céljuk, hogy az ezekben a közösségekben élő családokat támogassák.

(MTI)

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Változik a világ, fordul a szélkakas..

"..DR. BOGDÁN EMIL (MDF): Ahhoz, hogy valóban tevõleges közösséget érezzünk magunk körül, ahhoz az kell, hogy ezt valóban és természetes közösségként határozzuk meg. Azt is írom benne, hogy az emberiség egy fikció - nem én mondom, ezt sokan mások is mondták. Az emberiségért áldozatot hozni nem lehet, de a házmester gyerekéért, akinek nincs télikabátja, igen. Tehát én minél kisebbre húzom ezt a közösséget, annál tevõlegesebben tudok tenni érte. A hazáért meg lehet halni, az emberiségért nem. Akik ezeket a nagy közösségeket hangsúlyozzák, azoknak általában az elbújás, a felelõsség alól való kibújás a céljuk, mert azért nem lehet már áldozatot vállalni. (Közbekiabálások.) Az áldozatos közösség az egy vállalt közösség. Befejezésül. Nem akarom húzni az idõt, mert sokkal fontosabb dolgaink is vannak ennél. (Dr. Orbán Viktor: Most kell abbahagyni!) Befejezésül csak annyit, amit egy idõs hölgy mondott, aki ezt végighallgatta. Azt mondta - és ebben benne van az egésznek az összefoglalása -: aki mindenkit szeret, nem szeret az senkit sem. Ezt akartam én elmondani. Köszönöm szépen. (Taps az MDF padsoraiban. - Dr. Orbán Viktor: Remélem, a Kereszténydemokraták tapsolnak. Jézus Krisztus nevében tapsot kérek!) .."

Köszönet a kormányunknak! Ez nagyon szép gesztus.

mozgatja a pénzmágnes...

de az is lehet, hogy indulni akar a pápaválasztáson.

Rövid leszek.
Te járatódtál le, nem a kereszténység.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés